Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:42   Güncelleme : 13-11-2014 17:42

Kamil Koç, filoyu Neoplan ile güçlendirdi!

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektöründe 85’inci yılını kutlayan Kamil Koç, 2011 yılı otobüs yatırım programı dahilinde filosunu 17 adet Neoplan Tourliner seyahat otobüsü ile güçlendirdi.

Kamil Koç, filoyu Neoplan ile güçlendirdi!

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektöründe 85’inci yılını kutlayan Kamil Koç, 2011 yılı otobüs yatırım programı dahilinde filosunu 17 adet Neoplan Tourliner seyahat otobüsü ile güçlendirdi. Firmanın 2011 yılı hedefinin 10 milyon yolcu taşıma ğu bildirildi.

Yatırımlarını müşteri odaklı ve çağın gereklerine uygun olarak gerçekleştiren Kamil Koç, Rahat Hat konsepti için 2+1 koltuk düzeni ile tasarlanan Neoplan Tourliner seyahat otobüslerini tercih etti.

Rahat Hat konseptini Türk yolcusu ile tanıştıran ve bu konseptteki araçlarını Neoplan Tourliner ile gençleştiren Kamil Koç, yeni araçlarının ında koltuk arkası ekran bulunuyor. Özel eğitimli personel, zengin ikram çeşitliliği ile yolcularına ayrıcalık sunan Rahat Hat otobüsleri, konfor ve imkânlarının dışında, sahip ğu teknik özellikleri sayesinde de güvenli bir yolculuk sunuyor.

TATİL TEMALI NEOPLAN

Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında yer alan Kamil Koç, rakiplerinin bu yıl içinde gerçekleştirdiği benzer yatırımlara Neoplan Tourliner seyahat otobüsleri ile cevap verdi. Firmanın gerçekleştirdiği Neoplan seyahat otobüsü yatırımına önümüzdeki dönemde de devam edeceği açıklandı.

26 il, 400 satış noktası ve 3 bin 700 çalışanı ile Türkiye’nin lider karayolu yolcu taşıma şirketleri arasında yer alan Kamil Koç, ayrıca yaz mevsimi için özel konsept tasarladı. Yazlık bölgelerde çalışacak 2 adet Neoplan Tourliner seyahat otobüsünün dışı tatil teması ile giydirildi. Yaz mevsimi süresince bu araçlar tatil bölgelerinde renkli tasarımı ve konforu ile Kamil Koç yolcularının hizmetinde olacak.