Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:42   Güncelleme : 13-11-2014 17:42

Urfa’nın Citimark’ları teslim edildi

Şanlıurfa Belediyesi’nin kentiçi toplu taşımacılık için açtığı otobüs alım ihalesini kazanan Anadolu Isuzu, teslimatlara başladı.

Urfa’nın Citimark’ları teslim edildi

Şanlıurfa Belediyesi’nin kentiçi toplu taşımacılık için açtığı otobüs alım ihalesini kazanan Anadolu Isuzu, teslimatlara başladı. Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, “Teknoloji harikası araçları tüm Urfa halkı hak ediyor” .

Citimark otobüsün ilk partisi törenle teslim edildi. Topçu Meydanı’nda gerçekleşen teslim törenine Vali Yardımcısı Tayfur Elbasan, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Baro Başkanı Av. İrfan Güven ve çok sayıda Urfalı katıldı. Törende Isuzu yetkilileri de hazır bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, “Biz geleceğimize yatırım yapmak adına ekibimiz olarak çok sağlam araştırmalar yaptık. Bunun sonucunda Fatih Tamay’ın da belirttiği gibi en lakabını hak edecek Citimark araçlarda karar kıldık. Şanlıurfa halkı her şeyin en iyisini hak ediyor. İhtiyaçlarımızı karşılayan Citimark araçlar ile Şanlıurfa, modern toplu taşımacılığa kavuşmuştur” .