Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:42   Güncelleme : 13-11-2014 17:42

Mercedes, 48 araç teslim etti

Nakliye firmalarından Renezoğlu, Ekton ve Sipan 2011 yılı araç yatırımlarında tercihlerini Mercedes-Benz’den yana kullandı.

Mercedes, 48 araç teslim etti

Nakliye firmalarından Renezoğlu, Ekton ve Sipan 2011 yılı araç yatırımlarında tercihlerini Mercedes-Benz’den yana kullandı. Üç firma, siparişini verdiği 42 adet Actros ve 6 adet Axor’u teslim alarak filolarını güçlendirdi.

RENEZOĞLU 34 ACTROS ALDI

Türkiye’nin önde gelen tarım taşımacılığı şirketlerinden Antalya merkezli Renezoğlu Tarım şirketi, 34 adet Mercedes-Benz Actros 1844 LS Euro5 aracı filosuna katarak araç parkını güçlendirdi.

Renezoğlu tesislerinde gerçekleşen teslimat törenine firma Genel Müdürü Osman Özgül, Mercedes-Benz Türk bayii Hastayla Otomotiv Antalya Şube Satış Müdürü Mert Taşkıner ve Bayi Satış Danışmanı Ahmet Ayhan katıldı.

Osman Özgül, Actros 1844 LS araçları tercih etmelerinde Mercedes-Benz çekicilerin sektördeki en az yakıt tüken araçlar olmasının önemli bir etken ğunu söyledi. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Renezoğlu da araç alımlarda Mercedes-Benz araçların ikinci el değerlerinin yüksek olmasının ve gelişmiş servis ağının öneminin üzerinde durduklarını, 2012 yılında da araç alımlarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

FİLODA 64 MERCEDES

Adana merkezli kömür, gübre ve hafriyat taşımacılığı yapan Ekton İnşaat ve Lojistik A.Ş. 64 a Mercedes-Benz olmak üzere toplam 240 araçlık filosuna 8 adet daha Mercedes-Benz Axor 1840LS çekici ilave etti.

Mercedes-Benz Aksaray Kamyon Fabrikası’nda gerçekleştirilen teslimat törenine Ekton İnşaat & Lojistik A.Ş. Lojistik Şefi Bekir Emrah Duman, Mercedes-Benz Türk A.Ş Müşteri Merkezi Yöneticisi Alper Aydın ve Teknik Eğitmen Halil Eryılmaz katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan firma sorumlusu, Mercedes-Benz çekicileri tercih etmelerindeki en büyük etkenin araçların arkasında Mercedes-Benz markasının olması ve herşeyden önemli olan marka güvenilirliğinin ğunu belirtti. Firma yetkilileri 2011 yılının geri kalanında piyasanın beklentilerinin aynı şekilde devam etmesi durumunda araç alımlarının devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

SİPAN FİLOYU GÜÇLENDİRDİ

Petrol ve petrol ürünleri taşımacılığı yapan Batman merkezli Sipan Petrol Nakliyat şirketi, 6 adet Mercedes-Benz Actros 1844 LS yatırımı gerçekleştirerek filosunu güçlendirdi. Mercedes-Benz Türk A.Ş. Aksaray Kamyon Fabrikası’nda gerçekleştirilen teslimat törenine Sipan Petrol Nakliyat firma sahibi Mehmet Şirin Kofan ve Mercedes-Benz Türk A.Ş.’den Kamyon Müşteri Merkezi Teknik Eğitmeni Ramazan Karaboduk katıldı. Mehmet Şirin Kofan, Mercedes-Benz kamyonlarının gerek düşük yakıt tüketimi, gerek yüksek ikinci el değeri, gerekse sağlamlığı sebebiyle sektörde tek seçenek ğunu belirtirken, 2011 yılı içinde alımlarının devam edeceğini açıkladı.