Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:42   Güncelleme : 13-11-2014 17:42

Ersoylar Turizm 10 adet Sprinter aldı

Personel taşımacılığı alanında hizmet veren Ersoylar Turizm, araç yatırımlarında tercihini Mercedes-Benz Türk’ten yana kullandı.

Ersoylar Turizm 10 adet Sprinter aldı

Personel taşımacılığı alanında hizmet veren Ersoylar Turizm, araç yatırımlarında tercihini Mercedes-Benz Türk’ten yana kullandı. Has Otomotiv tarafından, Ersoylar Turizm’e yapılan teslimat aynı da bir ilki de beraberinde getirdi. Türkiye’de Euro 5 motorlu ilk Sprinter filo teslimatı Ersoy Turizm’e gerçekleştirildi.

Has Otomotiv’in Hadımköy Showroom’un da yapılan teslimat törenine; Ersoylar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri Halit Ersoy ve Hasan Ersoy, Mercedes Benz Türk A.Ş. Büyük Müşteri Filo Sorumlusu Soner Gönültaş, HTA Bayii Danışmanı Özkan Özabay, HTA Pazarlama İletişimi Sorumlusu Fatih Binici katıldı. Törende Genel Müdür Mustafa Sarıgül, HTA Satış Müdürü Bülent Çelik, HTA Showroom Müdürü Bülent Acar ve HTA Satış Danışmanı İlter Elmas’da hazır bulundu.

Projenin 30 araçlık bir paketten oluştuğunu belirten Has Otomotiv Genel Müdürü Mustafa Sarıgül, “10 aracı şimdi teslim ediyoruz. Araçların alımında Mercedes Benz Tüketici Finansmanı kullanıldı. Ersoylar Şirketler Grubu’nun bir özelliği var. Ersoylar Şirketler Grubu’nun yaptığı işlerin, hepsi kaliteli işler. Kaliteli iş yapan, kaliteyi yani Mercedes Benz ürünleri tercih ediyor. Mercedes Benz’i tercih etmelerinde bir başka neden daha var, işletme maliyetleri, rakiplerin ürünlerine göre Mercedes Benz’de daha avantajlı, bakım aralıkları daha uzun, satış sonrası hizmetleri de çok rekabetçi, dolayısıyla arabanın ekonomik ömrü de daha uzun oluyor. Bu yüzden müşterilerin ağırlıklı olarak tercihi Mercedes Benz oluyor” .

Yatırımlara devam edeceklerini vurgulayan Ersoylar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Halit Ersoy, “ Filomuzda 1500 araç var, bunların 120’si özmal araçtan oluşuyor; öz mal filomuzdaki Mercedes Benz sayısını yılsonuna kadar 60’a çıkaracağız. Personel taşımacılığı alanında Türkiye’nin birçok büyük kurumsal şirketine hizmet veriyoruz. Onların da araç tercihi Mercedes-Benz oluyor. Bizim şirket olarak felsefemizin temelini kalite ve güven oluşturuyor. Ayrıca filomuzun genç olmasına önem veriyoruz, filomuz 0-3 yaş araçlardan oluyor ve her yıl araç yenileme yatırımımız oluyor” diye konuştu.