Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:42   Güncelleme : 13-11-2014 17:42

Lüks Mersin 2 adet Cityliner aldı

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün köklü kuruluşu Lüks Mersin, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Lüks Mersin 2 adet Cityliner aldı

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün köklü kuruluşu Lüks Mersin, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Mersin’i, tüm Türkiye’ye konfor köprüsü ile taşıyan firma, filosuna 2 Neoplan Cityliner daha kattı.

22 yıldan bu yana Mersin ile Türkiye’nin birçok noktası arasında adeta bir ‘konfor köprüsü’ oluşturan Lüks Mersin, yatırımlarına devam ediyor. Köklü firma, satın aldığı iki adet Neoplan Cityliner marka otobüsü, MAN’ın Ankara Akyurt’taki fabrikasında düzenlenen törenle teslim aldı.

Lüks Mersin Ankara Bölge Müdürü Çetin Önal, üstün konfor ve güven özellikleri nedeniyle Cityliner’i tercih ettiklerini söyledi. Düzenlenen törenle Kaptan Selim Güler ile birlikte Neoplan Cityliner’ın sembolik anahtarını MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ. Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Coşkun Saraç’ın elinden alan Önal, yolcularına konforlu seyahat hizmeti sunmak için yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti. Lüks Mersin’in filosu, çok sayıda Neoplan Tourliner ve Neoplan Cityliner’ın da bulunduğu 23 otobüsten oluşuyor. 1989 yılında kurulan köklü firma, Mersin ile Türkiye’nin birçok önemli noktası arasında konforlu seyahat imkanı sunuyor.