Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:43   Güncelleme : 13-11-2014 17:43

3 firma, 29 Safir

Yeni Safir, turizm ve şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün gözdesi olmaya devam ediyor.

3 firma, 29 Safir

Yeni Safir, turizm ve şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün gözdesi olmaya devam ediyor. Turizm taşıma firması İstanbul PA ve şehirlerarası yolcu taşıma firmalarından Yeni Adana ile Yeşil Aksaray Seyahat araç yatırımlarında tercihini Safir’den yana kullandı.

Temsa bayii Azizoğlu Otomotiv tarafından İstanbul PA, Yeni Adana ve Yeşil Aksaray Seyahat’e satışı yapılan otobüsler, düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi.

İSTANBUL PA’NIN SİPARİŞİ 25 ADET

Azizoğlu Otomotiv ile İstanbul PA arasında imzalanan 25 adetlik Temsa Safir sözleşmesinin ilk 2 adeti, Temsa Yetkili Satıcısı Azizoğlu Otomotiv Satış Müdürü Erkan Arıkan tarafından İstanbul PA Turizm sahibi Yavuz Kaan ve firma müdürü Gürhan Altundağ’a teslim edildi.

YEŞİL AKSARAY 2 ADET SAFİR ALDI

Temsa Safir’in kullanıcılarına sunduğu kazancı filosuna taşımak isteyen Yeşil Aksaray Seyahat, Temsa Yetkili Satıcısı Azizoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı tarafından teslim edilen 2 adet Temsa Safir ile ilk adımı attı. Adana’da Temsa Otobüs Showroomunda gerçekleşen teslimatta Yeşil Aksaray Seyahat adına Mustafa Ölmez ve Bireysel otobüsçü Sıtkı Yılmaz otobüslerini teslim aldı.

YENİ ADANA’NIN DA TERCİHİ SAFİR

Adana’da Temsa Otobüs Showroomunda gerçekleşen bir başka teslimat ise Yeni Adana Seyahat’e . Yeni Adana Seyahat, Temsa Safir’in düşük işletim maliyeti ve ekonomik yakıt tüketiminin verdiği güvenle 2 adet Temsa Safiri daha filosuna dahil etti.

KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

Segmentindeki diğer araçlardan üstün donanım özellikleri ve ekonomik yakıt tüketimi ile ayrılan Temsa Safir, tasarımındaki keskin hatları ve güçlü görsel kimliği ile motorunda taşıdığı gücü yansıtıyor. 12,2 metrelik Temsa Safir’de standart 46 koltuklandırmaya ek olarak, opsiyonlu 50 koltuk oturumu; 13 metrelik Temsa Yeni Safir’de standart olan 50 koltuk oturumuna ek olarak, opsiyonlu 54 koltuk oturumu seçilebiliyor. Üstelik ekstra koltuklandırma seçeneklerinde, diz mesafesi konforu üst seviyede tutuluyor. Temsa Safir, bir yolculuk sunuyor. Çevreci kimliğiyle de dikkat çeken Temsa Safir, Euro 4 motoru ile hem ekonomiyi hem de çevreyi koruyor.