Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:43   Güncelleme : 13-11-2014 17:43

FGS Taşımacılık 5 adet MAN TGX aldı

Yurtiçi konteynır taşımacılığının uzman ve köklü kuruluşu FGS Taşımacılık, filosunu MAN TGX’lerle güçlendirdi.

FGS Taşımacılık 5 adet MAN TGX aldı

Yurtiçi konteynır taşımacılığının uzman ve köklü kuruluşu FGS Taşımacılık, filosunu MAN TGX’lerle güçlendirdi. 5 adet TGX 18.440 EURO 4 çekiciyi düzenlenen törenle teslim alan FGS’nin, aynı modelden 10 adet daha sipariş ettiği bildirildi.

1985 yılından bu yana yurtiçi konteynır taşımacılığının uzman ve köklü firması FGS de, filosunu güçlendirmek için TGX’i seçti. FGS’nin tercih ettiği 5 adet MAN TGX 18.440 EURO 4, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi’nde düzenlenen törenle teslim edildi. FGS Taşımacılık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. yetkilisi Selçuk Uğurlu, araçları ve sembolik anahtarını MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Bölümü Bölge Yöneticisi Doğucan Suyanı ile MAN Otomotiv İstanbul Bölge Satış Temsilcisi Barış Kabaş’ın elinden aldı.

Filo yatırımlarına MAN ile devam eden FGS’nin, Eylül ayı sonunda teslim edilecek 10 adetlik TGX 18.440 EURO 4 siparişi daha bulunuyor. FGS yetkilisi Selçuk Uğurlu, Avrupa standartlarında hizmet verdiklerini belirterek; “Hizmet kalitemize paralel olarak yüksek standartları ve teknolojisi ile öne çıkan ve bize katkıda bulunacak MAN TGX’leri tercih ettik” .

Yeni teslim aldıkları MAN TGX’lerle 25 araçlık filosunu daha da güçlendiren FGS, Ambarlı, Haydarpaşa ve Gebze-Dilovası limanlarından tüm Türkiye’ye konteynır taşımacılığı gerçekleştiriyor.