Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:43   Güncelleme : 13-11-2014 17:43

Göksel Ovacık, tekrar hizmete talip!

Ulaşım Gazetesi Yazarlarından ve bir dönem Özulaş A.

Göksel Ovacık, tekrar hizmete talip!

Ulaşım Gazetesi Yazarlarından ve bir dönem Özulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yapan, şuanda ise yönetim kurulu üyeliğini yürüten Göksel Ovacık, tekrar hizmete talip . Şirketin seçimli olağan üstü genel kurulu ise 30 Temmuz 2011 tarihinde yapılacak.

Özulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı için adaylığını açıklayan Göksel Ovacık, ekibiyle birlikte “Halka hizmet hakka hizmettir” anlayışıyla çalışmalara başladı. Ovacık, “Şuanda esnafımıza geçmişte yaptıklarımız ile gelecekte yapacaklarımızı anlatıyoruz. Amacımız yaşanılan sorunların çözüme kavuşması ve hiçbir konuda esnafımızın mağdur olmamasıdır” .

Özulaş grubunda 453 özel halk otobüsü ile her gün 300 bine yakın İstanbullunun ulaşım olanağının sağladıklarını dile getiren Göksel Ovacık, hiçbir konuda esnafın mağdur olmaması ve daha kaliteli hizmet adına ekibiyle birlikte bu yola çıktıklarını söyledi. Sorunların çözümünde birlik ve beraberliğinin altını çizen Ovacık, “Gerekli çalışmaları yaparak mutlaka havuz sistemine geçmeli, ortak havuz, ortak gelir dağıtımı olmalı. Denetim ve kontrolleri sıklaştırarak hatalarımız en asgariye indirmeli, işletmede kaliteyi yakalamalıyız. Biz İstanbul halkına kaliteli bir hizmet sunamazsak mutlaka alternatif oluşturmak isteyeceklerdir. Her şey elimizde. Kurumun desteğini de alarak bir atılım ve acılım yapmak zorundayız. Her konuda esnafımıza daha iyi hizmet sunmak için ekibimle aday m” diye konuştu.

Ulaşım Gazetesiwww.ulasimgazetesi.com