Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:43   Güncelleme : 13-11-2014 17:43

İzmirli’nin yatırımı DAF ve Tırsan’a

İzmirli Tekstil firması 2011 yılı araç yatarımı programında tercihini DAF ve Tırsan’dan yana kullandı.

İzmirli’nin yatırımı DAF ve Tırsan’a

İzmirli Tekstil firması 2011 yılı araç yatarımı programında tercihini DAF ve Tırsan’dan yana kullandı. Firma, dondurulmuş gıda taşımacılığı yapmak üzere 10 adet CF85.410 çekici ve 10 adet Tırsan Frigo teslim alarak filosunu güçlendirdi.

DAF-Tırsan tarafından İzmirli Tekstil firmasına satışı yapılan 10 adet CF85.410 çekici ve 10 adet Tırsan Frigo, Tırsan’ın Adapazarı Fabrikası’nda düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine İzmirli Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Desticioğlu ve Tırsan Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu da katıldı.


İzmirli Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Desticioğlu, Tırsan ürünlerini rakiplerinden ayıran en büyük özelliğin sağlamlıkları ğunu söyledi. Bu sağlamlık sayesinde araçların ilk kullanıcısına uzun kullanım ömrü ve düşük işletme maliyetleri sağladığını dile getiren Desticioğlu, 2. elde de yüksek değeri ile satarken de memnun ettiğinin altını çizdi. Desticioğlu, “Kısaca Tırsan ürünlerini, kazançlı bir yatırım aracı olarak görüyoruz. Hem alıp iş yaparak para kazanıyoruz hem de çocuklarımıza iyi bir miras bırakıyoruz” .

ALANLAR DEĞERİNİ BİLİYOR!

DAF ve Tırsan ürünlerinin yüksek verimlilik, düşük işletme maliyetleri ile kullanıcısına kazandırdığının altını çizen Tırsan Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, şöyle konuştu: “Bir kere DAF ve Tırsan ürününe sahip olma ayrıcalığını yaşayan firmalar, sonraki yatırımlarında tercihlerini yine mutlaka DAF ve Tırsan ürünlerinden yana kullanmaya devam ediyorlar. Çünkü değerini yitirmeyen bir yatırım malı aldıklarının farkına varıyorlar. DAF ve Tırsan ürünleri en uzun kullanım ömrüne ve en düşük işletme maliyetlerine sahip olmasının yanı sıra yüksek ikinci el değeri ile yatırımcısına en yüksek kazancı sağlıyor.”

1 yıl süren Ar-Ge çalışmaları ve yaklaşık 2,5 milyon Euro’luk yatırım sonunda Tırsan Frigo’nun tanımı Ocak 2011’de yapılmıştı. Her yol şartına uygun araç üretmek amacıyla Almanya’da ve İtalya’da testlerden geçtikten sonra üretim safhasına başlanan Tırsan Frigo, kısa sürede rakiplerine kıyasla farkını ortaya koydu. Tırsan Frigo’nun öne çıkan özel panel teknolojisi müşteriler tarafından öncelikli tercih sebebi olmakta. Yüksek basınçlı ve ısıtmalı pres ile rijit poliüretan ve GRP levhaları yapıştırarak elde edilen yüksek dayanıklılıkta sandviç paneller ile Tırsan Frigo’lar üretilmekte.

Avrupa’nın çekici segmentindeki pazar lideri DAF yeni FT CF85.410 araçlar MX Tırsan sıralı 6 Tırsan 12,9lt Euro 5 motoru, büyük silindir hacmi ve SMART enjeksiyon sistemiyle rakiplerine göre yüksek ve sabit tork sunmakta. Maksimum torku daha düşük devirde sağlaması sebebiyle yakıt tasarrufu sağlarken, aynı da da motor freninin güçlü olmasını sağlamaktadır.