Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:43   Güncelleme : 13-11-2014 17:43

Taştanlar, 10 adet Sprinter aldı

Personl, öğrenvi, turizm ve VİP taşımacılık sektörünün önden gelen firmalarından Taştanlar Turizm, araç yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Taştanlar, 10 adet Sprinter aldı

Personl, öğrenvi, turizm ve VİP taşımacılık sektörünün önden gelen firmalarından Taştanlar Turizm, araç yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Firma, teslim aldığı 10 Sprinter ile 250’si öz mal olmak üzere toplamda 650 adetlik bir filoya ulaştı.

Mercedes-Benz Türk bayii Has Otomotiv tarafından Taştanlar Turizm’e satışı yapılan 10 adet Sprinter 315 CDI, bayiinin Hadımköy Showroom’unda düzenlenen tören ile teslim edildi.

Araç teslim törenine Taştanlar Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Okşar Taştan, Yönetim Kurulu Üyeleri N. Altan Taştan, Hakan Kabapelit, Cengiz Kaya, Mercedes Benz Türk HTA Satış Kısım Müdürü Serdar Yaprak, HTA Pazarlama ve Satış Danışmanı Soner Gönültaş, Has Otomotiv Genel Müdürü Mustafa Sarıgül, Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban, 2.EL Otobüs Satış Danışmanı Sami Acerüzümoğlu, HTA Satış Danışmanı İlter Elmas, Kurumsal İletişim Sorumlusu Şafak Ocakcı katıldı.

Sprinter tercihlerinde en önemli etkenin filolarında bulunan yine Sprinter araçlar ğunu açıklayan Taştanlar Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Okşar Taştan, “ Filomuzda 6’ıncı yılını dran Sprinter araçlar var. Bu araçlarda bugüne kadar hiçbir sorunla karşılaşmadık. Mercedes Benz Türk’ten, servislerinden memnunuz. Sorunlarımızın çözümüne çok hızlı yardımcı oluyorlar. Has Otomotiv’den çok memnunuz. Mustafa Sarıgül’den ve satış ekibinden çok memnunuz. Kendi yerimiz gibi. Para her öncelikler arasında yer almıyor ve aramızda sorun oluşturmuyor. Mercedes, finans yönünden destek oluyor. Arkamızda böyle bir destek olması bizim için her iyi. Bu nedenle Mercedes birinci tercihimiz oluyor, olmaya da devam edecek” .