Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:43   Güncelleme : 13-11-2014 17:43

Yatırımlar, Milli Markaya!..

Adana merkezli Hasgül Turizm ile turizm sektörünün önde gelen firmalarından İstanbul PA, 2011 yılı araç alım projeleri kapsamında sipariş ettikleri otobüsleri teslim almaya devam ediyor.

Yatırımlar, Milli Markaya!..

Adana merkezli Hasgül Turizm ile turizm sektörünün önde gelen firmalarından İstanbul PA, 2011 yılı araç alım projeleri kapsamında sipariş ettikleri otobüsleri teslim almaya devam ediyor. Firma yetkilileri, Temsa Safir’i tercih etmelerinin nedenini ise düşüt işletme giderleri ve yakıt sarfiyatı olarak açıkladı.

Yüksek yolcu kapasitesi ve ekonomik işletim maliyetlerinin yanı sıra dayanıklı, güçlü ve ekonomik motorunun sağladığı yakıt tüketimi ile filosuna girdiği her firmaya kazandıran Temsa Safir, sektörün önde gelen firmalarından İstanbul PA ve Hasgül Turizm filolarında kazandırmaya devam ediyor.

İSTANBUL PA 5. ARACINI ALDI

Turizm sektörünün önden gelen firmalarından İstanbul PA Turizm, sözleşmesini imzaladığı 25 adet Temsa Safir otobüsün ilk 2 ani Temmuz ayında almıştı. Firma, siparişinin ikinci partisi olan 3 adet otobüsünü de teslim aldı. İstanbul PA Turizm’in geriye kalan 20 adetlik siparişinin ise yıl içerisinde lanacağı bildirildi.

Temsa Yetkili Satıcısı Antoto’nun İstanbul Esenler Otogarı’ndaki yerleşkesinde gerçekleşen teslimat töreninde; Temsa Safir otobüsler, Antoto Otomotiv Satış Müdürü Savaş Sarıkaya tarafından İstanbul PA Turizm sahibi Yavuz Kaan’a teslim edildi.

Yavuz Kaan, “Temsa otobüslerini tercih etmemizin en önemli 3 nedeni vardır. Milli markamız olması, düşük işletme giderleri ve yakıt sarfiyatıdır. Bu otobüsleri almamızla birlikte hem ülkemiz kazanıyor hem de biz kazanıyoruz. 2011 yılında 25 adetlik bir siparişimiz ve bu siparişimizin ilk 2 ani Temmuz ayında aldık. Temsa’nın bir sloganı var bu Safir otobüsleri ile ilgili: ‘Otobüs sana çalışsın…’ Otobüslerimizi teslim aldık ve kullanmaya başladık gerçekten de otobüsün bize çalıştığını hissettik başta yakıt olmak üzere” .

HASGÜL 4 ADET ALDI

Hasgül Turizm, Temsa Safir’in düşük işletim maliyeti ve ekonomik yakıt tüketiminin verdiği güvenle 4 adet Temsa Safiri daha filosuna dahil etti. Adana’da Temsa Otobüs Showroomunda gerçekleşen teslimatta Hasgül Turizm adına sahibi Adnan Hasgül; otobüslerini Temsa Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl’dan teslim aldı. Törende ayrıca Bölge Satış Yöneticisi İlker Canbolat, Müşteri Finans Yöneticisi Kenan Topaloğlu yeraldı.