Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:43   Güncelleme : 13-11-2014 17:43

4 firma, 6 Neoplan 1 MAN

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Özkaymak, Lüks Gümüşhane, Tokat Seyahat ve Isparta Petrol firmaları, araç yatırımlarında tercihlerini Man ve Neoplan’dan yana kullandı.

4 firma, 6 Neoplan 1 MAN

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Özkaymak, Lüks Gümüşhane, Tokat Seyahat ve Isparta Petrol firmaları, araç yatırımlarında tercihlerini Man ve Neoplan’dan yana kullandı. Firmalar, sipariş ettikleri araçları teslim alarak filolarını güçlendirdi.

ÖZKAYMAK
Özkaymak Turizm bireyselcilerinden Taşoluk Taşımacılık firması 1 adet Neoplan Tourliner otobüs satın aldı. Firma yetkilisi Tuncer Taşoluk, daha önce de Neoplan kullandıklarını ve araçtan son derece memnun klarını söyledi. Taşoluk, bu bağlamda Özkaymak firması için de Neoplan’ı tercih ettiklerini ifade etti. Düzenlenen teslimat töreni ile araç, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Bölge Satış Yöneticisi Ufuk Demirer tarafından Tuncer Taşoluk’a teslim edildi.

LÜKS GÜMÜŞHANE
Lüks Gümüşhane firması filosunu Neoplan Starliner ile güçlendirdi. Firma ortaklarından İdris Çimen, şirketi Bedirhan Madencilik adına satın aldığı Neoplan Starliner otobüsün filolarında bir ilk ğunu belirtti.

Neoplan Starliner’ın filolarına prestij ve güç katacağını belirten İdris Çimen, gerçekleştirecekleri yeni yatırımlarda da Neoplan’ tercih edeceklerini ifade etti. Düzenlenen törenin ardından, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Bölge Satış Yöneticisi Coşkun Saraç tarafından satışı gerçekleştirilen araç, Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer tarafından firma yetkililerine teslim edildi.

TOKAT SEYAHAT
Tokat’ın sayılı firmaları arasında yer alan Tokat Seyahat, sipariş verdiği 3 adet Neoplan Tourliner seyahat otobüsünü törenle teslim aldı. Düzenlenen törende konuşan firma yetkilisi Ahmet Arat, “Teslim almış ğumuz bu araçlar diğerlerinden farklı olarak desenli laminant parke ve deri koltuk özelliğine sahip. Araçlarımızın yolcularımız için üstün konfor sağlayacağına inanıyorum” .

MAN Kamyon ve Otobüs TİC. A.Ş. Satış Direktörü Eren Gündüz ile Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer’in de katıldığı törende araçlar firma yetkilileri Ahmet Arat ve Mustafa Tekeli’ye teslim edildi.

ISPARTA PETROL
Isparta bölgesinin merkez firması Isparta Petrol Turizm, filosunu satın aldığı 2 adet Neoplan Cityliner ile güçlendirdi. Düzenlenen teslimat töreninde konuşan firma yetkilisi Ömer Baştok, “Araçların peron duruş ve görünümleri kça farklı. Gelecek yatırımlarımızda da Neoplan siparişlerimiz devam edecek. Yeni araçlarımız firmamızın prestij ve kalitesine değer kattı. Isparta halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum” . Araçlar daha sonra MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Bölge Satış Yöneticisi Ufuk Demirer tarafından firma yetkilisi Ömer Baştok’a teslim edildi.