Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:43   Güncelleme : 13-11-2014 17:43

Volvo’da yakıt tasarrufu için geri sayım

Volvo Kamyon, “The Drivers Fuel Challenge” yarışmasında en etkin yakıt kullanımı ile en yüksek performansa ulaşan sürücüyü arıyor.

Volvo’da yakıt tasarrufu için geri sayım

Volvo Kamyon, “The Drivers Fuel Challenge” yarışmasında en etkin yakıt kullanımı ile en yüksek performansa ulaşan sürücüyü arıyor. Tüm dünyada büyük ilgi gören “The Drivers Fuel Challenge” yarışmasının Türkiye ayakları İstanbul, Bolu ve Mersin’de Eylül ayında yapılacak.

Yarışmanın Türkiye finalisti İsveç Göteborg’da tüm ülkelerin birincileriyle dünyanın yakıtı en verimli kullanan sürücüsü olmak için mücadele edecek. Tüm kamyon ve çekici sürücülerinin katılımına açık olan yarışmanın başvuruları ise hızla devam ediyor.

Dünya’da yakıt tasarrufu ve etkin yakıt kullanımı konularına verdiği önemle dikkat çeken Volvo Kamyon’un küresel anlamda ses getiren yarışması “The Drivers Fuel Challenge” kamyon ve çekici sürücülerinin yoğun ilgisi ile karşılandı. “The Drivers Fuel Challenge”da geçerli bir sürücü ehliyetine sahip tüm kamyon ve çekici sürücüleri, en ekonomik yakıt kullanımı ile tüm becerilerini ortaya koyarak birincilik kürsüsüne çıkabilmek için mücadele edecekler.

Hem aracından hem de yakıtın her bir damlasından azami verimi almayı bilenlerin mücadele edeceği yarışmanın ilk ayağında yarışmacılar, kendi bölgelerindeki rotada rakipleriyle mücadele edecekler. Yerel eleme turlarının birinci, ikinci ve üçüncüsü İstanbul’da düzenlenecek ülke finaline katılmaya hak kazanacak ve Türkiye’nin yakıttan en fazla performans almayı başaran sürücüsü olmak için yoluna devam edecek. Türkiye finalinde belli bir rotada en ekonomik sürüşü gerçekleştiren birinci ise Göteborg'daki finale katılarak tüm dünya sürücüleri ile mücadele edecek.

Yarışma Türkiye’de üç ayrı şehirde gerçekleştirilecek; 12-14 Eylül İstanbul, 16-17 Eylül Bolu ve 20-23 Eylül Mersin’de gerçekleşecek olan yarışmanın Türkiye Finali ise 1 Ekim’de İstanbul’da olacak. Kazananları bir çok Volvo ödülünün beklediği yarışta Göteborg'daki finale katılmaya hak kazanan ülke birincisi, eğlence dolu aktivitelerin dahil ğu bir Göteborg seyahati de kazanmış olacak. Drivers’ Fuel Challenge’ın tüm dünyadaki galibi ise bir misafiri ile birlikte yaklaşık 15.000 dolar değerindeki bir Volvo deneyimine davetiye kazanacak. Siz de Drivers’ Fuel Challenge macerasına katılın, yakıt tasarrufu için hem kendiniz hem de rakipleriniz ile yarışın. Yakıt tasarrufunda ideal forma girerek kazancınızı da arttırın!

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ!!!