Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:43   Güncelleme : 13-11-2014 17:43

Koçhanlar Maden, 7 adet Trakker aldı

Eskişehir’de faaliyet gösteren Koçhanlar Maden Nakliye ve İnşaat şirketi, araç alımında tercihini Iveco’dan yana kullandı.

Koçhanlar Maden, 7 adet Trakker aldı

Eskişehir’de faaliyet gösteren Koçhanlar Maden Nakliye ve İnşaat şirketi, araç alımında tercihini Iveco’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 7 adet Trakker AD410T50 inşaat kamyonunu teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Iveco’nun Eskişehir yetkili satıcısı Özgözde Otomotiv tarafından Koçhanlar Maden Nakliye ve İnşaat şirketine satışı yapılan 7 adet Trakker AD410T50 inşaat kamyonu, düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi.

Koçhanlar Maden’in kendi tesisinde yapılan törende Özgözde Otomotiv Satış Müdürü Vedat Önen ile firma sahibi Yaşar Koçhan ve firma yetkilileri katıldı. Yaşar Koçhan, Trakker’ları öncelikle zor çalışma şartlarına uygun sağlam ve güçlü şasisi nedeni ile tercih ettiklerini ve bu konuda olumlu referanslar aldıklarını ifade etti. Özgözde satış müdürü Vedat Önen de yaptığı konuşmada Koçhanlar’ı satış sonrasında da yalnız bırakmayacaklarını ve kendilerine en iyi hizmeti vereceklerini belirtti.

Teslim edilen Trakker’lar 500hp güce, VGT’li turboşarj sistemine ve Waste Gate adı verilen yüksek devirlerde, motorun dayanabileceğinden daha yüksek bir basınca ulaşılmasını engelleyen basınç sınırlayıcı bir emniyet subabına sahip. Bu subap egzoz gazlarının bir kısmını doğrudan egzoz sistemine aktararak türbin üzerindeki yükü azaltıyor.

Ön ve arka akslarda Duo-Duplex kampana frenlere sahip Trakker’lar ileri teknoloji motor fren sistemi ile donatılmış olup Iveco Turbo Brake (ITB) olarak adlandırılan sistem; Güçlü dekompresyon motor freni, Hızlı tepki, Motor kontrolüne entegre, Cruise Control ve EBS ile irtibatta özelliklere sahip. Tüm Trakker’lar üst yapıcıların farklı ihtiyaçları için hazırlanmış elektrik alt yapısı ile donatılmış.