Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:43   Güncelleme : 13-11-2014 17:43

Bu arabalar esnafa para kazandırır!

Otokar’ın toplu taşımacılık pazarı için geliştirdiği araçları yakından inceleyen Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Başkanı İsmail Yüksel, pazara yeni sunulan 9 metre alçak tabanlı aracın direksiyonuna geçti ve otobüsü bizzat test etti.

Bu arabalar esnafa para kazandırır!

Otokar’ın toplu taşımacılık pazarı için geliştirdiği araçları yakından inceleyen Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Başkanı İsmail Yüksel, pazara yeni sunulan 9 metre alçak tabanlı aracın direksiyonuna geçti ve otobüsü bizzat test etti. Yüksel, “Bu araç esnafa para kazandırır” .

Otokar, İstanbul’da kentiçi toplu taşımacılık hizmeti veren Öztaş Ulaşım A.Ş. esnafının onuruna iftar yemeği verdi. Öztaş Ulaşım AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Soydaş’ın da ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğine İETT Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Hasan İçen, TÖHOB Başkanı İsmail Yüksel ve Genel Sekreter Onur Orhon, Temsa Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ, Otokar Yetkili Satıcısı Çavuşoğlu Otomotiv’in sahibi Kerim Civelek ve İstanbul’daki tüm şirket başkanları katıldı.

Gecede Otokar’dan ise; Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Satış Müdürü Murat Tokatlı, Pazarlama Müdürü Tarkan Burak, Satış Birimi Yöneticisi Murat Torun, Pazarlama Birim Yöneticisi Ersin Akdere hazır bulundu.

FAZLASI VAR EKSİĞİ YOK!

TÖHOB Başkanı İsmail Yüksel, Otokar’ın 9 metrelik aracını yakından inceledi. Başkan Yüksel, yeni araç ile ilgili düşüncelerini ise şöyle dile getirdi: “Otokar’ın 9 metrelik alçak tabanlı otobüsü Doruk’u inceledik ve Satış Müdürü Murat Tokatlı’dan araç ile ilgili teknik bilgi aldım. Bu araç alçak taban girişi, yaşlılar ve engelliler için özel ayrılmış yerleri ile çağdaş şehirlere çağdaş toplu taşımacılık çözümü sunuyor. Modern dizaynı, elektronik yön levhaları, bağımsız ön süspansiyonu ve otomatik şanzıman opsiyonu ile sürücüsüne de mükemmel şehir içi konforu sağlıyor. Hem iç ve dış dizaynı hem de teknik anlamda aracı beğendim. Zaten Otokar araçlarına yabancı değiliz. Kullanıyoruz. Satış sonrası hizmetlerinden de memnunuz. Yalnız bu aracın arka kısmını da düz yapamaz mısınız diye sordum ve onlarda maliyet . Onun haricinde bu aracın fazlası var eksiği yok. Gerek Şile hattında olsun gerekse Çekmece hattında olsun bu araba çalıştığı esnaf para kazanır. Çünkü Otokar, esnafa para kazandıracak araba yapmış.”

GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUZ!

Otel girişinde bulunan fuaye alanındaki araçlar hakkında bilgi veren Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, ihtiyaç duyulan tüm modeller ile esnafın hizmetinde klarını söyledi.

Basri Akgül, “Otokar olarak yıllardır sizlerle beraber iç içeyiz. Bu beraberliğimizde inşallah uzun yıllar devam edecektir. Bugünkü etkinliğimizde birkaç tane aracımızı teşhir ediyoruz. Önümüzdeki dönemde engelli taşımacılığı mecbur hale geliyor. Bununla ilgili 7 Temmuz 2012 tarihi milat olarak görülüyor. Özellikle sizlerin kullandığı 9 metrelik araçların alçak tabanlısını bugün getirdik ve sizlerin beğenisine sunduk. Bu aracın daha önce 3’üncü kapası yoktu. Şuanda bu engelli rampası olan düz tabanlı bir araç. Bu aracın arka tarafına bir kapı daha açarak, özellikle otobüsün kullanımını daha uygun hale getirmeye çalıştık ve aracımızı ilk defa bugün burada sizlere sunduk. Aracımızı inceleyip, görüşlerinizi bizimle paylaşırsanız bizde çok seviniriz. Bizde ona göre gerekli tedbirleri alırız. 9 ve 12 metrelik araçlarımızda yine burada” .