Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:44   Güncelleme : 13-11-2014 17:44

Türkkan ve Erguntur, sektörü buluşturdu

Karayolu taşımacılık sektöründe yarım asırdır; turizm, şehirlerarası yolcu taşımacılığı, personel ve öğrenci taşımacılığı alanında faaliyet gösteren aile şirketi Türkkan Turizm ile 1992 yılından beri acentecilik hizmeti veren Erguntur, turizm ve taşımacılık alanında güçlerini birleştirdi.

Türkkan ve Erguntur, sektörü buluşturdu

Karayolu taşımacılık sektöründe yarım asırdır; turizm, şehirlerarası yolcu taşımacılığı, personel ve öğrenci taşımacılığı alanında faaliyet gösteren aile şirketi Türkkan Turizm ile 1992 yılından beri acentecilik hizmeti veren Erguntur, turizm ve taşımacılık alanında güçlerini birleştirdi.

Türkkan ve Erguntur’un iş ortalığı, bu yıl 2’incisi düzenlenen iftar yemeğinde açıklandı. Geçen yıl ğu gibi bu yılda teknede gerçekleşen iftar yemeğine İstanbul Vali Yardımcısı Kazım Tekin, Kartal Ağır Ceza Hakimi Nevzat Aygün, Emniyet amirleri, TOF Genel Sekreteri Nusret Ertürk, Temsa Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ, Temsa Yetkili Bayii Metsan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bozburt, Temsa Yetkili Bayii Çavuşoğlu Otomotiv Satış Yöneticisi Sonat Demirci, Isuzu bayii Çelik Dizel Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çelik ve Satış Müdürü Demirel Turnagöl, Mercedes Benz Türk Alım-Satım Yönetmeni Necmi İba, Mercedes-Benz Türk bayii Has Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban ve HTA Araçlar Satış Müdürü Bülent Çelik, İSTAB üyeleri, turizm taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firma temsilcileri ve Türkkan Turizm’in hizmet aldığı şirket temsilcileri katıldı.

DOSTLUK ve İŞ ORTAKLIĞI

Ergun Turizm sahibi Recai Ergün, Türkiye getirdikleri turist guruplarının taşıma işlerini Türkan Turizm’in yapacağını açıkladı. Bu ortaklığın sektörde örnek teşkil edeceğini dile getiren Ergün, Türkkan’ın sektörde lider ğunu ve dostlukların iş ortaklığına dönüştüğünü vurguladı.

Recai Ergün, “Geleneksel iftar davetimize katılarak bizi onurlandırdığınız için çok teşekkür ederiz. 2 yıldır Türkkan Turizm ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Şahsi dostluklarımızın yanında şirketlerimizde de ortak hareket etme kararı aldık. Sahip ğum seyahat acentesi ve Türkkan Turizm’in taşımacılık modundaki liderliğini birleştirerek sektörde yeni bir dostluk, yeni bir liderlik örneğine gidecek bir birleştirmeyi gerçekleştirdik. Bu birleşimin sektörde örnek olması dileğiyle hepinize afiyet olsun dileklerimi iletiyorum” .

DAHA FAZLA…

Sektörü yarınlara taşıyabilmek için her kesime daha fazla görev düştüğünü hatırlatan Türkkan Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Türkkan, “Otomotiv, bankacılık, finans, yan sanayi sektörü ile taşımacılık sektörü zincirin halkaları gibidir. Geçtiğimiz yıllar içinde zincirin tüm halkaları gibi birbirimize kenetlenerek sektörümüzü birlikte geliştirdik ve büyüttük. Son günlerde yaşamış ğumuz ve hızlı bir şekilde tırmanışa geçen mazot ve Euro’daki artışlar sizler gibi beni de çok etkiledi. 2012 yılına daha güçlü ve hazırlıklı girebilmemiz için sektörün tüm oyuncularına daha fazla görev ve özveri düşüyor. Tüm dünyanın gündemindeki kriz, komşu ülkeleri derinden etkilediği gibi bizlerinde planlarımızı dikkatli gözden geçirmemiz gerektiğini hatırlatmaktadır” diye konuştu,

ÇÖZÜM, BİRLİK!..

İçinde bulunduğumuz durumdan çıkabilmemiz ancak zincirin tüm halkaları gibi bizlerinde birbirine kenetlenmesiyle mümkündür. Bunun için daha sık bir araya gelmeli, mesleğimizin kanunlar çerçevesinde geliştirilmesi için mülki ve idari dairelerle daha yakın ve diyaloglar içinde olmalı, sektörümüzün tüm sıkıntılarını hep birlikte çözebileceğimizi bilmeliyiz” şeklinde konuştu.

Haber: Engin Geçdoğan
Fotoğraf: Hüseyin Karabulut – Ulaşım Gazetesi
www.ulasimgazetesi.com