Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:44   Güncelleme : 13-11-2014 17:44

Hizmetten etkilendi, yatırımı Tırsan’a yaptı

Merkezi Konya’da bulunan ve uluslararası nakliye sektöründe parsiyel yük taşımacılığı yapan Gölova Uluslararası Nakliye ve Ticaret şirketi, yeni araç alımında ilk defa DAF-Tırsan’ı tercih etti.

Hizmetten etkilendi, yatırımı Tırsan’a yaptı

Merkezi Konya’da bulunan ve uluslararası nakliye sektöründe parsiyel yük taşımacılığı yapan Gölova Uluslararası Nakliye ve Ticaret şirketi, yeni araç alımında ilk defa DAF-Tırsan’ı tercih etti. Firma, siparişini verdiği 4 adet DAF XF105.460 Medium Deck çekici ve 5 adet Tırsan Perdeli Semi-Treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

DAF-Tırsan tarafından Gölova Uluslararası Nakliye ve Ticaret şirketine satışı yapılan 4 adet DAF XF105.460 Medium Deck çekici ve 5 adet Perdeli Semi-Treyler, Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi.

Araç teslim törenine Gölova Uluslararası Nakliye ve Ticaret şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Başaran, DAF-Tırsan SSH Teknik Koordinatörü Davut İrhan ve DAF-Tırsan Pazarlama Yöneticisi Haluk Özen ile firma personeli katıldı.

Faaliyetlerini Konya merkezli olarak yürüten firma son alımları ile birlikte filosundaki araç sayısını 31 çekici ve 31 semi-treylere çıkarttı. 1994 yılından bu yana Uluslararası Nakliye sektöründe faaliyet gösteren Gölova, ağırlıklı olarak Avrupa’ya parsiyel taşıma yapmaktadır.

Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Başaran, DAF ve Tırsan ürünlerini tercih etme nedenlerini şöyle açıkladı: “Yıllardır DAF ve Tırsan ürünlerinin üstünlüğünü diğer nakliyeci dostlarımızdan duyardık. Bizim bugüne kadar bu araçları deneme şansımız olmamıştı. Alım kararımızı verirken ürüne olan güvenimizin yanı sıra DAF-Tırsan’ın Konya’daki yeni 3S yatırımı çok etkili . DAF-Tırsan tüm diğer lokasyonlarında sunduğu kaliteli hizmetleri bizim de ayağımıza getirdi. Bundan sonraki yatırımlarımızda mutlaka yine DAF ve Tırsan ürünlerini tercih edeceğiz.”

DAF-Tırsan Konya Şubesi bünyesinde showroom ve satış ofislerinin yanı sıra tüm satış sonrası hizmetlerin sunulduğu servis bölümünü yer almaktadır. 12.000m2 alan üzerine kurulu 3.000m2 kapalı alana sahip tesislerde günde 25 araca servis hizmeti verilmektedir.