Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:44   Güncelleme : 13-11-2014 17:44

2. Bursa Klasik Otomobil Turu

Osmangazi Rotary Kulübü, Klasik Otomobil Kulübü ve Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden Bursa Korupark işbirliği ile bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “2.

2. Bursa Klasik Otomobil Turu

Osmangazi Rotary Kulübü, Klasik Otomobil Kulübü ve Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden Bursa Korupark işbirliği ile bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “2. Bursa Klasik Otomobil Turu” 8 Ekim’de otomotiv kenti Bursa’da start alıyor.

“2. Bursa Klasik Otomobil Turu” projesinden elde edilecek gelir ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kanser hastalığının teşhisinde kullanılan Mikrotom cihazı satın alınacak.

Osmangazi Rotary Kulübü, İstanbul Klasik Otomobil Kulübü ve Korupark Alışveriş Merkezi işbirliği ile çocukların erken teşhis ile kanser hastalığından kurtulmalarını sağlamak amacıyla başlatılan “Bursa Klasik Otomobil Turu” projesinin ikincisi 8 Ekim Cumartesi günü Bursa’da başlıyor.

İlki 2010 yılında gerçekleştirilen projeden elde edilen gelir ile Uludağ Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’na Mikrotom cihazı satın alınmıştı. Rotaryenler, otomotiv sektörünün önde gelenleri, klasik otomobil sahipleri, koleksiyonerler, müze sahipleri ve klasik otomobil meraklılarının yer aldığı Klasik Otomobil Kulübü üyelerinin ve Bursa halkının katılacağı “2. Bursa Klasik Otomobil Turu” projesinden elde edilecek gelir ile yine Mikrotom cihazı alınması planlanıyor. 8 Ekim Cumartesi günü Korupark Alışveriş Merkezi önünden başlayacak ve iki gün sürecek olan etkinliğin geleneksel hale dönüştürülmesi planlanıyor.

Etkinlik Programı:
Tarih: 8 Ekim 2011, Cumartesi
Saat: 11.00
Yer: Korupark Avm / Bursa
Şehir Turu
Tarih : 9 Ekim 2011, Pazar