Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:44   Güncelleme : 13-11-2014 17:44

Hepsi Yıldız, Hepsi Birinci!..

Satış sonrası hizmet kalitesini daha da arttırmayı hedefleyen Mercedes-Benz Türk, ‘Teknisyen Olimpiyatları’ ile yetkili servislerinde görev alan personelinin bilgi ve becerilerini ölçerek onları motive etmeye devam ediyor.

Hepsi Yıldız, Hepsi Birinci!..

Satış sonrası hizmet kalitesini daha da arttırmayı hedefleyen Mercedes-Benz Türk, ‘Teknisyen Olimpiyatları’ ile yetkili servislerinde görev alan personelinin bilgi ve becerilerini ölçerek onları motive etmeye devam ediyor. Bu yıl 8’incisi düzenlenen ‘Teknisyen Olimpiyatları’n da 500 teknisyenin yarıştı.

Araç ve hizmetlerinde sunduğu kalitede kusursuzluğu, mühendislikte uzmanlığı, ürün ve hizmet çeşitlerinin devamlılığını sağlayan Mercedes-Benz Türk, Teknisyen Olimpiyatları ile müşterileri arasında markaya olan bağımlılık zincirlerine yenilerini eklemeyi hedefliyor.

Bu yıl 8’ncisi düzenlenen Teknisyen Olimpiyatları’na 288 sistem teknisyeni ve 70 arıza teknisyeni olmak üzere toplam 500 teknisyen katıldı. Uygulamalı sınav, yazılı sınav, beceri sınavı ve takım çalışması olmak üzere 4 aşamada yapılan olimpiyatlarda dereceye giren teknisyenler ödüllendirildi.

Pazarlama merkezinde yapılan ödül törenine Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Wolf-Dieter Kurz, Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Ergiz Esen, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Müdürü Tufan Akdeniz, Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Akif Nuray, Otomobil Pazarlama ve Satış Müdürü Şükrü Bedikhan, Mercedes ve bayii yetkilileri ile teknisyenler katıldı.

Amaçlarının müşterileri ile kurdukları ilişkileri bir üst seviyeye çıkartmak ğunun dile getiren Direktörler Kurulu Başkanı Wolf-Dieter Kurz, “Mercedes-Benz Türkiye olarak satış ve satış sonrası hizmetler ve etkili satış ağımızı temsilen Türkiye’nin 2011 yılı en iyilerini alkışlıyoruz. Teknisyen Olimpiyatları düzenlememizin sebebi; teknisyenlerimizin bilgi ve becerilerinin yanında eğitim ihtiyaçlarını detaylı bir şekilde öğrenmektir. Aynı da ekip çalışmasının yanında katkıda bulundukları uygulama ve yazılı sınavlarla da rekabetçi bir ortam hazırlayıp onları motive etmeye çalışıyoruz. Mercedes-Benz Türk olarak ilk ve en büyük amacımız müşterilerimize en yüksek bakım ve servis kalitesini sunmaktır. Ürün çeşidi ve hizmet devamlılığı sağlayarak müşterilerimizle ile kurduğumuz ilişkileri bir üst seviyeye çıkartıyor ve teknisyen olimpiyatları düzenleyerek marka bağımlılığı zincirine bir halka daha ekliyoruz” .

Etkinlikte bir konuşma da MBT Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün yaptı. Sülün, her yıl yeni bir rekor kırdıklarını dile getirerek, bu rekorda satış sonrası hizmetlerin öneminin büyük ğunu söyledi. “Hepiniz birer Yıldız, hepiniz birincisiniz” diyen Sülün, bu yıl olimpiyatlara katılım ilgisinin çok yoğun ğunu ve birincileri belirlemekte zorlandıklarını ifade etti. Sülün, “Bizim çok kuvvetli bir bayii ağımızın olması, satış sonrası hizmetler ekibimizin çok iyi olması, bizlerin bu rekorları kırmasında çok önemli bir etken. Onun için sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Sizlere güveniyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum. Yolunuz açık olsun” diye konuştu.

Mercedes-Benz Türk tarafından düzenlenen Teknisyen Olimpiyatları 2010 sonuçları ise şöyle:

KAMYON: 
Bakım Teknisyenliği: Gürkan Gürses (Birollar Otomotiv), Yakup Akyıldız (Hasmer/Düzce) Yücel Özdemir (Has Otomotiv/İzmir).
Sistem Teknisyenliği: Selçuk Serdar Karadere (Bayraktarlar/Merkay), Mehmet Ali Baş (Hasmer/Düzce), Necdet Tunç, (Has Otomotiv/Susurluk).
Arıza Teşhis Teknisyenliği: Yaşar Atlaş (Hasmer/Düzce), Ercan Karaköse (Mengerler/Ankara), Murat Kaya (Koluman/İstanbul).

OTOBÜS: 
Bakım Teknisyenliği: Seyhan Atağ (Koluman/Tarsus), Gökhan Usluca (Has Otomotiv/Avcılar), Turgay Kalkan (Mengerler/İzmir).
Sistem Teknisyenliği: Mehmet Özcerrah (Mengerler/Otogar), Adem Yaşar Küçük (Bayraktarlar/Merkon), Şükrü Düzova (Mersal Otomotiv).

HAFİF TİCARİ ARAÇ:
Bakım Teknisyenliği: Bilgin Öztürk (Has Otomotiv/İstoç), Adem Kılıç (Gülsoy Otomotiv/Florya), Fuat Gümüş (Mengerler/Ankara).
Sistem Teknisyenliği: Serdal Sığırcı (Gelecek Otomotiv/Malatya), Ümit Mantar (Mengerler/Bursa), Serkan Öztürk (Mengerler/Davutpaşa).
Arıza Teşhis Teknisyenliği: Ümit Göden (Mengerler/Davutpaşa), Cumali Alper Dalkılıç (Koluman/Tarsus), Salih Gür (Hatay Has Otomotiv).

OTOMOBİL:
Bakım Teknisyenliği: Mustafa Dege (Has Otomotiv/Avcılar), Erkan Doğan (Gülsoy Otomotiv/Florya), Mehmet Ali Acar (Birollar Otomotiv).
Sistem Teknisyenliği: İlhan Gündüz (Mengerler/Bursa), Yalçın Karaca (Hasmer/Düzce) Ersen Zıh (Mengerler/İzmir)
Arıza Teşhis Teknisyenliği: Aslan Yenice (Mengerler/Ankara), Adem Gözleten (Mengerler/Davutpaşa), Osman Göç (Has Otomotiv/Avcılar).

EN İYİ TAKIM ÜYELERİ:
KAMYON:
Gürkan Gürses (Birollar Otomotiv), Ramazan Kartal (Has Otomotiv/Hadımköy), Yaşar Atlaş (Hasmer/Düzce)
OTOBÜS
Seyhan Atağ (Koluman/Tarsus), Adnan Şahin (MBT Merkez Servis).
OTOMOBİL
Ahmet Hatipoğlu (Birollar Otomotiv), İlhan Gündüz (Mengerler/Bursa), Ramazan Özdemir (MBT Merkez Servis).

HAFİF TİCARİ ARAÇ
Recep Şensoy (Has Otomotiv/Avcılar), Mustafa Yılmaz (Gülsoy/Florya), Ahmet Hatipoğlu (MBT Merkez Servis).