Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:44   Güncelleme : 13-11-2014 17:44

Tursan Ulaşım, 2 adet Novo aldı

Öğrenci taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Tursan Ulaşım, araç yatırımında tercihini Isuzu’dan yana yaptı.

Tursan Ulaşım, 2 adet Novo aldı

Öğrenci taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Tursan Ulaşım, araç yatırımında tercihini Isuzu’dan yana yaptı. Firma, öğrenci servis taşımacılığında kullanmak üzere siparişini verdiği 2 adet Novo otobüsünü teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Anadolu Isuzu bayii Çetaş Otomotiv tarafından Tursan Ulaşım’a satışı yapılan 2 adet Novo otobüs, düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Tursan Ulaşım Genel Müdürü Hakan Orduhan, Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Satış Müdürü Efe Yazıcı, Pazarlama Müdürü Dilek Dönmez, bayii yetkilileri ve firma personeli katıldı.

Tursan Ulaşım Genel Müdürü Hakan Orduhan, “Önümüzdeki dönem içerisinde büyük araçların çoğunluğunu Isuzu otobüsleri oluşturacak. Edindiğimiz tecrübelere dayanarak Anadolu Isuzu’nun bizi doğru anlayan, beklentilerimize çok hızlı cevap veren bir kurum ğunu düşünüyorum. Bu yüzden Isuzu’yu tercih etmeye devam edeceğiz” .

GÜVENLİ SERVİS...

Konuya ilişkin Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay ise şöyle konuştu: “Isuzu Novo otobüslerin gövdesi tüm devrilme testlerinden yüzde yüz başarıyla geçmiştir. Novo modellerinde, ön sıradaki ve en arkadaki koltuklar için 3 noktalı emniyet kemerleri standart güvenlik donanımı olarak verilmektedir. Bu nedenle güvenli servis aracı dendiğinde Isuzu Novo otobüsler akla geldiğini düşünüyorum. Kurumsal anlamda önem verdiğimiz Tursan’ın filosunda yer aldığımız için de gururluyuz.”