Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:44   Güncelleme : 13-11-2014 17:44

Bayçel’in transmikser tercihi Ford Cargo

Bakü-Kars-Tiflis demiryolu projesinin yapımını üstlenen Bayçel A.

Bayçel’in transmikser tercihi Ford Cargo

Bakü-Kars-Tiflis demiryolu projesinin yapımını üstlenen Bayçel A.Ş., bu projede kullanılmak üzere 11 adet Ford Cargo araç satın aldı. Zorlu fiziki şartlarda, 24 saatlik mesaiyle gerçekleştirilen çalışmada, Bakü-Kars-Tiflis demiryolu projesinin tüm beton taşıma işi artık Ford Cargo 3936M araçlarla yapılacak.

Ford Otosan Ankara Bölge Müdürü Caner Sinanoğlu, Ford Cargo yeni inşaat serisine dikkat çekerek şunları söyledi: “İnşaat sektörünün önde gelen firmalarının ihtiyaçlarını sorunsuz karşılayabilme yeteneğine sahip araçlarımıza talep giderek artıyor. Hafriyat ve transmiksere özel üretilen Ford Cargo araçlarımız hem teknoloji hem yakıt ekonomisi ve satış sonrasında sunduğumuz rakipsiz hizmet-maliyet avantajıyla en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor. Sektörün lider firmalarından Bayçel'in de Ford Cargo'yu tercih etmesi, müşterilerimizin yeni inşaat serisi araçlarımıza ne kadar güvendiklerini açıkça gösteriyor.”

İNÖNÜ FABRİKASI’NDA ÜRETİLİYOR

10 mm şasi, arttırılmış karın altı yüksekliği, yüksek performansı ve dayanıklılığıyla Ford Cargo 3936M 9 lt 360 PS / 1400 Nm Ecotorq motoru ile optimum performans ve rekabetçi yakıt tüketimini bir arada sunuyor. Uzun ömürlü Ecotorq motoru uzun servis aralıkları ve düşük bakım maliyetleri ile işletmelerin karlılığını artırıyor. Yüzde 100 Türk mühendislerinin ürünü olan çevre dostu Euro5 Ecotorq motor, Ford Otosan İnönü tesislerinde üretiliyor.

1,1 milyon m2’lik alana kurulu olan Ford Otosan Eskişehir, İnönü Fabrikası’nda Ford Cargo kamyon, çekici ve Ecotorq motorlar üretiliyor. 1960 yılından beri yüzde yüz Türk işgücü ile çalışan Ford İnönü Kamyon Fabrikası, yıllık 10 bin adet kamyon üretim kapasitesiyle, müşterilerin ihtiyaçlarına en uygun çözümler sunuyor ve en yüksek kalitede hizmet vermeye devam ediyor. Ford Cargo kamyonlar, 1500 kişilik çalışanı, 200 kişilik Ar-Ge mühendislik kadrosu, yaygın satış, servis ve yedek parça ağı ile tüm müşterilerin isteklerini en iyi şekilde karşılamaya ve kazandırmaya devam ediyor. Yurtiçinde 36 kamyon yetkili satıcısı, yurtdışında 20 adet distribütörü ile Rusya, Türkiye Cumhuriyetleri, Doğu Avrupa, Afrika ve Ortadoğu’da 70’e yakın ülkede, dünyanın dört bir yanındaki müşterilere ulaşıyor.