Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:44   Güncelleme : 13-11-2014 17:44

Aktif, DAF ve Tırsan ile büyüyor

Aktif Nakliyat, yeni araç yatırımlarında tercihini DAF-Tırsan’dan yana kullandı.

Aktif, DAF ve Tırsan ile büyüyor

Aktif Nakliyat, yeni araç yatırımlarında tercihini DAF-Tırsan’dan yana kullandı. Firma siparişini verdiği 4 adet DAF CF85.410 Medium Deck çekici ve 4 adet Tırsan Perdeli Semi-Treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi. Firmanın teslim aldığı araç ile birlikte filosundaki sayının 52’ye yükseldiği bildirildi.

Daf-Tırsan Otomotiv tarafından Aktif Nakliyat’a satışı yapılan 4 adet DAF CF85.410 Medium Deck çekici ve 4 adet Tırsan Perdeli Semi-Treyleri, Hadımköy tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Firma ortağı Suat Eren, Daf-Tırsan Hadımköy Şubesi Satış Yöneticisi Onur Güldik katıldı.

Eren Holding bünyesinde bulunan Aktif Nakliyat şirketi, 1994 yılında İstanbul merkezli olarak kurulmuş ve Çorlu’da da bir şubesi bulunmaktadır. Öncelikle Trakya bölgesi olmak üzere tüm Türkiye’de, ülkemizin en büyük kağıt üreticisi olan Modern Karton ve Modern Ambalaj’ın ürettiği kağıt ve karton kutuların taşımacılığını yapmaktadır.

Yeni yatırımlarında tekrar DAF ve Tırsan ürünlerini tercih eden Firma ortağı Suat Eren, bu ürünleri tercih etme nedenlerini şöyle açıkladı: “DAF ve Tırsan ürünleri konusunda tecrübemiz var, ürünleri iyi tanıyoruz. Operasyon maliyetlerinin düşürülmesi ve verimin arttırılması söz konusu ğunda bizim için bu ürünlerin avantajlı ğunu gördük. Ayrıca DAF-Tırsan ile olan iyi ilişkilerimiz ve karşılıklı güven de tercihimizde etkili . Gelecekteki araç yatırımlarımızda da ilk tercihimiz her DAF ve Tırsan ürünlerinden yana olacaktır.”