Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:44   Güncelleme : 13-11-2014 17:44

DAF ile kuruldu ve büyüyor…

İsmailoğlu Nakliyat, araç yatırımlarında DAF’tan yana kullanarak 1 adet DAF XF105.

DAF ile kuruldu ve büyüyor…

İsmailoğlu Nakliyat, araç yatırımlarında DAF’tan yana kullanarak 1 adet DAF XF105.460 Elite Edition ve 1 adet DAF XF105.460 teslim aldı. Alınan yeni araçlar ile birlikte firmanın filosundaki DAF marka çekici sayısının 18’e yükseldiği bildirildi.

DAF-Tırsan Gaziantep Şubesi tarafından İsmailoğlu Nakliyat’a satışı yapılan 2 adet DAF çekici, Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine İsmailoğlu Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Halit Değer ve DAF-Tırsan Pazarlama Yöneticisi Haluk Özen ile firma personeli katıldı.

Şırnak-Cizre merkezli İsmailoğlu Nakliyat, yeni bir firma olmasına rağmen kısa da Kuzey Irak’a taşıma yapan başarılı firmalar arasında yerini aldı. Ağırlıklı olarak gıda maddesi ve inşaat malzemesi taşımasıyla ilgili faaliyet gösteren firmanın filosunu yakın da daha da büyütmeyi hedeflediği öğrenildi.

Kuruluşundan bu yana tercihi hep DAF ürünlerinden yana kullanan İsmailoğlu Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Halit Değer, DAF’ı tercih etme nedenlerini şöyle açıkladı: “DAF araçları bizim bölgemizin zor şartlarında üstün performans sergiliyor. İlk kullanım ömründe düşük işletme maliyetleri sunmanın yanında, yenilenmesi aşamasında da yüksek ikinci değeri sayesinde sahibinin yüzünü güldürüyor. Sonuç olarak DAF bizim için her en avantajlı tercihtir.”