Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:44   Güncelleme : 13-11-2014 17:44

Güvenlikten taviz vermiyoruz

Brisa Pazarlama Direktörü Zeki Bilsel, sektörde TSE’nin kabul ettiği tek Ar-Ge merkezine sahip olduklarının altını çizerek, üretimde güvenlikten asla taviz vermediklerini söyledi.

Güvenlikten taviz vermiyoruz

Brisa Pazarlama Direktörü Zeki Bilsel, sektörde TSE’nin kabul ettiği tek Ar-Ge merkezine sahip klarının altını çizerek, üretimde güvenlikten asla taviz vermediklerini söyledi. Bilsel, “Ekibimiz sahada ve müşterilerimize en hızlı çözümü sunmak için yoğun gayret gösteriyoruz” .

Lassa ve Bridgestone markalarını çatısı altında bulunduran Brisa, Türkiye pazarındaki liderliğini sürdürmek için yeni bir kampanya başlatırken, sosyal sorumluk projelerine de tam gaz devam ediyor. Lassa ve Bridgestone bayilerinden 2 adet çelik radyal otobüs veya kamyon lastiği alarak çekilişe katılan 1 kişi 2012 model DAF marka FT XF105 çekici, 3 kişi 2012 model Tırsan Maksima Semi marka treyler, 30 kişi LG marka 42 FHD LED LCD televizyon kazanma şansını elde edecek. Öte yandan sosyal sorumluluk projesi kapsamında 20 ilde gerçekleşen göz muayenesi etkinliklerinde 2000 kişinin göz taramasından geçtiği bildirildi.

Ticari Pazarlama Müdürü Haşim Öner, Satış Müdürü Yakup Demir, İş Geliştirme Uzmanı Canan Sarıtaş ve Brisa Ürün Uzmanı Berk Berksoy’un da hazır bulunduğu sektörel basın toplantısında Brisa Pazarlama Direktörü Zeki Bilsel, şirketin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Brisa’nın lastik sektöründe lider ğunun altını çizen Bilsel, sektörde 100’ün üzerinde yerli ve yabancı markanın bulunduğunu ve rakipleri karşısında kendilerini güçlü kılan unsurun ise güvenlikten taviz vermeden yaptıkları üretim ğunu kaydetti.

Zeki Bilsel, “Lastik sektörde Bridgestone, Lassa, Otopratik ve son olarak satın aldığımız Bandag markalarımız ile hizmet veriyoruz. Lassa markamız Türkiye de pazar lideri. Ayrıca bu markamızın dünyada 50’den fazla ülkede pazarlama ve satış faaliyetleri sürdürülmektedir. Bridgestone markamız da ise Japon ortağımız ile birlikte yüksek teknolojisi ile lastik üretiminde birçok alanda çığır açarak pazara yenilikler sunuyoruz. Otopratik markamızla da araçların rutin ihtiyaçları dışında kontrol ve bakım hizmetleri sunarak hızlı oto bakım konseptini sürücüler ile buluşturduk. Çatımız altına yeni katılan Bandag markamız ile de lastik kaplama hizmeti veriyoruz. Bu sayede de kamyon, kamyonet ve iş makinalarında kullanılan kaliteli lastiklerin ömrünü uzatıyoruz” .

KABUL GÖREN TEK AR-GE MERKEZİ

Sektörde TSE’nin kabul gördüğü tek Ar-Ge merkezine sahip klarının altını çizen Bilsel, “Konusunda uzman ekibimiz, otomotiv sektörünün her alanına uygun lastik üretimi için ürün geliştirmektedir. Bizde güvenlik her şeyden önce gelir ve üretimlerimizde asla güvenlikten taviz vermeyiz” açıklamasını yaptı.

TİCARİYE AĞIRLIK VERİYORUZ

Brisa Pazarlama Direktörü Zeki Bilsel, otomobil gurubunda ğu gibi ticari araç gurubunda da Pazar lideri klarını açıkladı. Ticari araç lastiklerine bu dönem daha da ağırlık verdiklerini dile getiren Bilsel, “Bu konuda deneyimli bir ekibimiz var ve tüketicilerimize en hızlı çözümü sunmak için yoğun gayret gösteriyor. Brisa olarak ticari araç kullanıcıları için bir kampanya başlatarak lastik sektöründe bir ilki gerçekleştirdik. Lassa ve Bridgestone bayilerimizden 2 adet çelik radyal otobüs veya kamyon lastiği alan tüketicilerimiz bir çekiliş hakkı kazanıyor. Kampanya sonunda yapılacak çekilişle tüketicilerimiz bir adet çekici, 3 adet treyler ve çeşitli hediyeler kazanacak” diye konuştu.

TREYLER ÜRETİCİLERİ ESNEK

Şirketlerinde lastik üretim planlamalarının yıllık, hatta 5 yıllık olarak yapıldığını açıklayan Zeki Bilsel, talebe göre hızlı planlama yapıp üretime geçtiklerini söyledi. Bilsel, “Sektör pazarın durumuna göre şekillenmektedir. Ancak treyler üretim sektörü çok esnek bir yapıya sahip. Geçen yıla göre treyler lastiği üretimi, planlanarak yapıldı ancak yılın ilk 6 aylık döneminde treyler sektöründe talep fazlalaşınca kısa bir süre bu talebi karşılayacak üretim olmadı. Brisa olarak bizim en büyük özelliğimiz, üretim planlarımızı yıllık ve 5 yıllık yaparken, gelen talep fazlasını da bir ay gibi kısa sürede planlayıp üretime geçebiliyoruz” şeklinde konuştu.

Hüseyin Karabulut – Ulaşım Gazetesi
www.ulasimgazetesi.com