Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:45   Güncelleme : 13-11-2014 17:45

Kıta Logistics, 105 adet araç aldı

Proje lojistiğinde Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden Kıta Logistics, yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiriyor.

Kıta Logistics, 105 adet araç aldı

Proje lojistiğinde Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden Kıta Logistics, yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiriyor. Firma, siparişini verdiği 105 adet çekici ile 105 adet perdeli mega treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Mercedes-Benz Türk bayii Koluman Motorlu Araçlar tarafından Kıta Logistics’e satışı yapılan 105 adet Actros 1841 LSNRL Euro5 çekici ve 105 Koluman marka Perdeli Mega Treylerler, düzenlenen tören ile teslim edildi. Düzenlenen araç teslim törenine; Kıta Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ataman, Filo Müdürü Tuğbay Ataman, Hama Oto Kiralama A.Ş Genel Müdürü Kenan Çetin, MBT Kamyon Pazarlama ve Satış Kısım Müdürü Burak Tarım ile Koluman Motorlu Araçlar Genel Müdürü Ali Saltık katıldı.

Kıta Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ataman, Mercedes-Benz’i tercih etme nedenlerinin üstün kalite, konfor ve çevre dostu modern motor teknolojisi ğunu belirtti. Kıta Logistics olarak gerçekleştirdikleri dev yatırımlara dikkat çeken Ataman, adrese teslim taşımacılıkta Türkiye’nin bir numaralı lojistik firması olmayı hedeflediklerini açıkladı.

Kıta Logistics’in 1995 yılında kurulduğunu hatırlatan Ataman, aradan geçen süre zarfından sektörde önemli bir noktaya geldiklerinin altını çizdi. Ercan Ataman, “Global hava kargo hizmetleri, LCL/FCL konteynır hizmetleri, parsiyel ve komple kara nakliye hizmetleri, proje ve fuar lojistiği, yurtiçi dağıtım hizmetleri ve gümrükleme hizmetleri ile İzmir, İstanbul, Bursa ve Erbil’de faaliyet gösteriyoruz” .