Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:45   Güncelleme : 13-11-2014 17:45

Otokar’a özel ödül

Kurulduğu günden bu yana toplu taşımacılık alanında pek çok yeniliklere imza atan Otokar’ın Kent otobüsü, Belçika’da düzenlenen Busworld 2011 Kortrijk Otobüs Fuarı’nda “Jüri Özel Ödülü”nün sahibi oldu.

Otokar’a özel ödül

Kurulduğu günden bu yana toplu taşımacılık alanında pek çok yeniliklere imza atan Otokar’ın Kent otobüsü, Belçika’da düzenlenen Busworld 2011 Kortrijk Otobüs Fuarı’nda “Jüri Özel Ödülü”nün sahibi .

Otokar’ın çağdaş ve modern yolcu taşımacılığı için tasarladığı bol ödüllü Kent LF otobüsü bir ödülün daha sahibi . 2010 yılında Design Turkey “İyi Tasarım Ödülü”nün sahibi olan Kent LF, Belçika’da düzenlenen Busworld 2011 Kortrijk Otobüs Fuarı’nda da dikkat çeken birçok özelliği ile Jüri Özel Ödülü’nü de almaya hak kazandı.

European Coach Week (Avrupa Otobüs Haftası) kapsamında verilen ödülü jüri başkanından alan Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç, Busworld kapsamında Kent LF otobüsleri ile Jüri Özel Ödülü’nü aldıkları için çok mutlu klarını belirtti.

Serdar Görgüç, “Bu büyük ödülü almaktan ve ülkemizi Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Otokar olarak yüzde 100 Türk tasarımı olan araçlar üretiyor ve bunları Avrupa başta olmak üzere 30’dan fazla ülkeye ihraç ediyoruz. European Coach Week, Avrupa’nın önde gelen otobüs üreticilerinin katıldığı ve zorlu bir değerlendirme süreci sonucunda ödüllerin verildiği bir yarışma. Bu yarışmada ikinci kez ödül alıyor olmak bizi gururlandırıyor. Bir önceki yarışmada da Doruk otobüsümüz ile ‘Büyük Ödül’ün sahibi olmuştuk. Otokar’ın, Avrupa pazarında iddialı bir şekilde büyümesi ve pazar payını artırması için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” .