Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:45   Güncelleme : 13-11-2014 17:45

Arıkan Turizm, 1 adet Tourismo aldı

Merkezi Keşan’da olup İstanbul, Atina, Selanik, Paris ve İtalya gibi çeşitli lokasyonlarda faaliyet gösteren Arıkan Turizm, 2011 yılı araç yatırım programı kapsamında tercihini Mercedes’ten yana yaptı.

Arıkan Turizm, 1 adet Tourismo aldı

Merkezi Keşan’da olup İstanbul, Atina, Selanik, Paris ve İtalya gibi çeşitli lokasyonlarda faaliyet gösteren Arıkan Turizm, 2011 yılı araç yatırım programı kapsamında tercihini Mercedes’ten yana yaptı. Firma, siparişini verdiği Tourismo 15 RHD otobüsünü teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Arıkan Turizm’e satışı yapılan 1 adet Tourismo 15 RHD otobüs, pazarlama merkezinde yapılan tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Arıkan Turizm’in sahibi Cemal Arıkan, ortağı Murat Arıkan, Yeşilyurt Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yeşilyurt ve Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Akif Nuray katıldı.

Arıkan Turizm’in sahibi Cemal Arıkan, Tourismo 15 RHD otobüslerini üstün Mercedes-Benz teknolojisi, ürünlerin kalitesi ve fiyat avantajı nedeniyle tercih ettiklerini belirtti. Ayrıca yeni yıla yakın bir tarihte1 adet daha Mercedes-Benz Tourismo 15 RHD’yi filolarına eklemeyi planladıklarını da sözlerine ekledi.

Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Akif Nuray ise işletmelerin yönetim kalitesine ve kurumsallaşmasına vurgu yaparak Arıkan Turizm’in de bu yolda bir örnek yaratmaya başladığına dikkat çekti . Nuray, “Görev dağılımı belirlenmiş bir yönetim ekibine sahip olan Arıkan Turizm’in sürekli gelişimini hep birlikte izliyoruz. Arıkan Turizm’in sektörün işletmecilerden talep ettiği yüksek ve kesintisiz hizmet kalitesini sağlayacağına olan inancım sonsuz” şeklinde konuştu ve 2012 yılının hızlı ve rekabetçi bir yıl olacağını tahmin ettiğini de sözlerine ekledi.