Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:45   Güncelleme : 13-11-2014 17:45

Nuh, 3 adet DAF ve Tırsan Frigo aldı

Dondurulmuş gıda taşımacılığı yapan Nuh Trans, 2011 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan’dan yana yaptı.

Nuh, 3 adet DAF ve Tırsan Frigo aldı

Dondurulmuş gıda taşımacılığı yapan Nuh Trans, 2011 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan’dan yana yaptı. Firma, siparişini verdiği 3 adet DAF XF105.460 çekici ve 3 adet Tırsan Frigo treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

DAF-Tırsan Otomotiv tarafından Nuh Trans’a satışı yapılan 3 adet DAF XF105.460 çekici ve 3 adet Tırsan Frigo treyler, Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Alımı yapılan yeni araçlarla birlikte firmanın araç parkında 40 adet çekici ve 40 adet treylere ulaşıldığı bildirildi. Araç teslim törenine Nuh Trans Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Turan ve DAF-Tırsan Otomotiv Satış Müdürü Lale Bayoğlu ile firma personeli katıldı.

1995 yılında kurulan Nuh Trans, faaliyetlerini Mersin’deki merkezinde yürütüyor. Isı değişimine duyarlı yüklerin taşınması konusunda uzmanlaşmış olan firma, taşımalarını ağırlıklı olarak Avrupa ülkelerine yapmakta.

Nuh Trans Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Turan, DAF ve Tırsan ürünlerini tercih etme nedenlerini şöyle açıkladı: “Geçmişten bugüne Tırsan treylerlerini kullanıyoruz ve çok memnunuz. Frigorifik taşımacılık yüksek sorumluluk ister. Bu yüzden risk alma şansınız yok. Ancak kalitesine güvendiğimiz sonuna kadar ürününün arkasında olan bir markaya yatırım yapabiliriz. Bu da çekicide DAF, treylerde de Tırsan’dır. Bu markalar bu güne kadar güvenimizi boşa çıkarmadı. Araçlar sorunsuz araçlar ve beklenmedik işletme maliyetlerine neden olmuyor. Tabii ki bu tercihimizde çok etkili .”

DAF-Tırsan Otomotiv Satış Müdürü Lale Bayoğlu ise bir kere DAF ve Tırsan ürününe sahip olma ayrıcalığını yaşayan firmaların, sonraki yatırımlarında da mutlaka DAF ve Tırsan ürünlerini tercih ettiklerini belirtti. Bayoğlu, “Çünkü firmalarımız değerini yitirmeyen bir yatırım malı aldıklarının farkındalar. DAF ve Tırsan ürünleri en uzun kullanım ömrüne ve en düşük işletme maliyetlerine sahip olmasının yanı sıra yüksek ikinci el değeri ile de yatırımcısına en yüksek kazancı sağlamaktadır” .