Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:45   Güncelleme : 13-11-2014 17:45

DAF, patron aracı

Uluslararası nakliye firmalarından Navruz Nakliyat, 2011 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini DAF-Tırsan’dan yana kullandı.

DAF, patron aracı

Uluslararası nakliye firmalarından Navruz Nakliyat, 2011 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini DAF-Tırsan’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 4 adet FT XF105.460 çekici ve 4 adet Tırsan semi-treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

DAF-Tırsan tarafından Kayseri merkezli Navruz Uluslararası Nakliyat şirketine satışı yapılan 4 adet FT XF105.460 çekici ve 4 adet Tırsan semi-treyler, Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Yeni araçlarla birlikte firmanın araç parkındaki araç sayısının 39’a yükseldiği bildirildi.

Düzenlenen araç teslim törenine Navruz Uluslararası Nakliyat şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Navruz ve DAF-Tırsan Pazarlama Yöneticisi Haluk Özen ile birlikte firma yetkilileri katıldı.

DAF ve Tırsan marka araçların işletme maliyetlerini en asgariye indirerek kullanıcısına büyük avantajlar sunduğunu dile getiren Ayhan Navruz, “1995 yılından bu yana DAF kullanıyoruz. Gerçekten para kazanmak isteyen nakliyecinin tercihi mutlaka DAF olmalıdır. Çünkü DAF patron aracıdır, patrona kazandırır. Gerek sağlamlığı, gerekse düşük işletme maliyetleri ile ister 5 yıl ister 10 yıl kullanın en düşük amortisman giderine sahip olacaksınız. DAF gibi kaliteli bir ürün ancak Tırsan kalitesi ile lanabilir. Tırsan Türkiye’nin en çok güvendiği treyler markasıdır. Tercihimiz gelecekte de DAF ve Tırsan ürünlerinden yana olacaktır” .

Faaliyetlerini Kayseri’deki merkez lokasyonundan yürüten Navruz Uluslararası Nakliyat, taşımalarını ağırlıklı olarak Avrupa ülkelerine gerçekleştiriyor. Farklı isimlerle 1995 yılından bu yana nakliye sektöründe yer alan firma, 2007 yılında Navruz Uluslararası Nakliyat adıyla tekrar yapılanmıştır.