Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:45   Güncelleme : 13-11-2014 17:45

Full Serisi, Türkiye yollarında

Opet, 2010 yılında pazara sunduğu Full Serisi Madeni Yağları tanıtımı kapsamında, müşterilerinin satış faaliyetlerini desteklemek ve motivasyon artırmak amacı ile Türkiye çapında bölge toplantıları başlattı.

Full Serisi, Türkiye yollarında

Opet, 2010 yılında pazara sunduğu Full Serisi Madeni Yağları tanıtımı kapsamında, müşterilerinin satış faaliyetlerini desteklemek ve motivasyon artırmak amacı ile Türkiye çapında bölge toplantıları başlattı. 27 ilde üçer günlük aktiviteler düzenleyen Opet, sanayi siteleri eğitimleri, servis uygulamaları ve Yavuz Seçkin ile Yağ Adam Show ile yılsonuna kadar yaklaşık 10 bin kişiye ulaşacak.

Full Serisi Madeni Yağları bilgilendirme toplantıları “Neden Opet…” konu başlığı ile düzenleniyor. Servis müşterilerinin ve sanayi sitelerindeki müşterilerin misafir edildiği ve Yavuz Seçkin ile Yağ Adam Show ile renklenen toplantılar, aynı da son kullanıcılara yönelik, yerinde eğitim uygulamaları ile müşterilerini bilinçlendirmeyi amaçlıyor.

Opet Madeni Yağlar Pazarlama Müdürü Serdar Aydinç, Opet bölge toplantıları ve Yavuz Seçkin’le Yağ Adam Show ile tüm yağ kullanıcılarına ve yağ satışı gerçekleştiren firmalara ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Aydinç, “Hızla yükselen pazar payımızda emeği olan değerli müşterilerimizin her yanlarında ğumuzu hissettirmek için bu tarz projelere devam edileceğiz” .

Madeni yağ ve oto bakım ürünleri ihracatında da çok güçlü klarını açıklayan Serdar Aydinç, şöyle devam etti: “Geçtiğimiz yıl lansmanını yaptığımız full markalarımız ile ileri teknoloji yağlar üretiyoruz ve ülkemizdeki yağ ihtiyacının ını karşılayacak ürün gamına sahibiz. Ülke çapında güçlü bir distribütör ağına ve depolama kapasitesiyle ve yüzü aşkın satış temsilcimiz ve bölge müdürümüzle sürekli pazarın nabzını tutuyoruz. Ayrıca 20’yi aşkın ülkeye yağ ve oto bakım ürünü gönderiyoruz. Bölge Toplantılarımız ile gücümüzü müşterilerimiz ile paylaşıyoruz, eksiklerimizi lıyoruz, müşterilerimizin taleplerini dinliyoruz, çalışmalarımızın ardından Yavuz Seçkin ile Yağ Adam Showları düzenliyor, müşterilerimiz ile hep birlikte eğleniyoruz.”