Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:45   Güncelleme : 13-11-2014 17:45

Şahin Nakliyat, yatırama doymuyor

Uluslararası nakliye ve lojistik firmalarından Şahin Nakliyat yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Şahin Nakliyat, yatırama doymuyor

Uluslararası nakliye ve lojistik firmalarından Şahin Nakliyat yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Filosunun ı DAF ve Tırsan ürünlerinden oluşan firma, tercihini yine aynı markaya yaptı. Şahin Nakliyat, siparişini verdiği 15 adet DAF çekici ve 15 adet Tırsan semi-treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Genel merkezi Gaziantep’te bulunan Şahin Nakliyat’a satışı yapılan15 adet DAF çekici ve 15 adet Tırsan semi-treyler, Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Şahin Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Taner, DAF-Tırsan VIP Satış Uzmanı Ertuğrul Erkoç ve firma personeli katıldı.

Firma olarak Avrupa ve Orta Doğu ülkelerine taşıma yaptıklarını dile getiren Ahmet Taner, “Firmamız 1965 yılından bu yana faaliyet gösteriyor. Kuruluşumuzun ilk yıllarında uluslararası soğuk taşımacılık yaptık. Şimdi ise Avrupa, Rusya, Türkî Cumhuriyetleri ve Orta Doğu ülkelerine tekstil ürünleri, halı ve kuru gıda olmak üzere birçok farklı ürünler taşıyoruz. Öte yandan Gaziantep’te depo ve antrepo proje çalışmalarımız devam etmekte ve yakın da hayata geçireceğiz. Amacımız müşterilerimize daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak” .

Filosunda DAF ve Tırsan’dan başka araç bulunmadığını açıklayan Ahmet Taner, şöyle konuştu: “Uluslararası nakliye firmaları arasında en büyük DAF çekici filosuna sahip firmalardan biriyiz. 15 yıldır DAF çekicileri tercih ediyorum. Çünkü benim için ideal motor çok önemli. DAF’ın motor ömrü, tercihimi DAF’tan yana kullanmamın en önemli nedenidir. Aynı da satış sonrası servis hizmetlerinden de çok memnunum. Sonra bu araçların ikinci el değeri de en yüksek. Şu an filomuzda yüzün üzerinde DAF var. Yüz tane daha alacak olsam tercihim yine DAF ve Tırsan’dan yana olur. Çünkü bu mükemmel ürünlerin arkasında gerek satış, gerekse satış sonrasında çok güçlü bir organizasyon var.”