Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:45   Güncelleme : 13-11-2014 17:45

Ford servislerinde sıcak fırsatlar!

Ücretsiz Kış Kontrolü kampanyası ile binek, hafif ve orta ticari araçları ücretsiz kontrolden geçiren Ford, çeşitli hediyelerle de müşterilerini mutlu ediyor.

Ford servislerinde sıcak fırsatlar!

Ücretsiz Kış Kontrolü kampanyası ile binek, hafif ve orta ticari araçları ücretsiz kontrolden geçiren Ford, çeşitli hediyelerle de müşterilerini mutlu ediyor. Anlaşmalı lastik alımlarında KDV indirimi de sağlayan Ford; anlaşma yaptığı banka kartlarına da peşin fiyatına 8 taksit fırsatı sunuyor.

Türkiye otomotiv sektörünün lideri Ford, “Ücretsiz Kış Kontrolü” kampanyası ile tüm Ford marka binek, hafif ve orta ticari araçları Ford servislerinde ücretsiz kontrol ederek güvenli bir kışa hazırlıyor. Ayrıca lastik alımlarında KDV indirimi sağlıyor.

Ford Otosan Pazarlama, Satış ve Satış Sonrasından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aykut Özüner, “Bu kış da müşterilerimize sıcak fırsatlar sunuyoruz. Ücretsiz Kış Kontrolü kampanyamız ile müşterilerimizin soğuk kış günlerinde sorunsuz ve güvenli bir sürüş sağlamalarını amaçlıyoruz” .

Ford servislerinde yapılan ücretsiz kış kontrollerinde antifriz ve araç sıvı seviyeleri, akü, fren sistemleri, lastik basıncı ve dişleri, motor yağı, filtreler, cam silecekleri, kalorifer ve rezistanslar, farlar, stoplar, sinyaller dikkatli bir biçimde gözden geçirilerek, araçların kışa hazırlanması sağlanıyor.

Kış kampanyası kapsamında müşterilerine çeşitli hediyeler sunun Ford, ayrıca Goodyear ve Continental marka lastik alımlarında KDV indirimi sunuyor. Anlaşmalı banka kartlarına peşin fiyatına 8 taksit fırsatı ile sunulan “Ücretsiz Kış Kontrolü” kampanyası, 31 Aralık 2011 tarihine kadar sürecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Ford yetkili servislerinden randevu almaları yeterli olacak.