Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:46   Güncelleme : 13-11-2014 17:46

Mirap, 20 adet TGX çeki aldı

Yurtiçi ve yurtdışı nakliye alanında hizmet veren Mirap Uluslararası Nakliyat şirketi, 2011 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini MAN’dan yana kullandı.

Mirap, 20 adet TGX çeki aldı

Yurtiçi ve yurtdışı nakliye alanında hizmet veren Mirap Uluslararası Nakliyat şirketi, 2011 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini MAN’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 20 adet TGX 18.400 çekiciyi teslim alarak filosuna güçlendirdi.

MAN Şensan Bayii Ahmet Demir aracılığı ile Mirap Uluslararası Nakliyat şirketine satışı gerçekleştirilen 20 adet TGX 18.400 çekici, düzenlenen tören ile teslim edildi.

Firma sahibi Tahir Mirap, filolarında toplam 80 araç bulunduğunu belirterek, “Filomuzda yer alan 80 aracın hepsi MAN. Yakıt ekonomisi, performansı ve dayanıklılığı nedeni ile yıllardır MAN markasını tercih ediyoruz” .

Şirket olarak MAN markasına duydukları güvenin uzun yıllara dayandığını ifade eden Mirap, “MAN’ın satış sonrası hizmet ve kalitesinden de kça memnunuz. İşletim maliyetleri açısından değerlendirildiğinde MAN son derece avantajlı. Bu nedenle gelecekte yapacağımız yatırımlarımızda da MAN markası yine tercihimiz olacaktır” şeklinde konuştu.

MAN Kamyon Satış Müdürü Serkan Sera ise MİRAP Uluslararası Nakliyat Firması ile olan işbirliklerinin gelecekte de devam edeceğini belirtti. Konuşmaların ardından MAN Kamyon Satış Müdürü Serkan Sera ve MAN Kamyon Bölge Satış Koordinatörü Ataç Seran firma sahibi Tahir Mirap’a araçların sembolik anahtarını vererek teslimatı gerçekleştirdi.