Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:46   Güncelleme : 13-11-2014 17:46

Seç ve Batman Turizm otobüslerini teslim aldı

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün köklü firması Seç Turizm ile yöre firması Star Batman Turizm, 2011 yılının soruna yaklaşırken otobüs yatırımlarında tercihlerini yine MAN’dan yana yaptılar.

Seç ve Batman Turizm otobüslerini teslim aldı

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün köklü firması Seç Turizm ile yöre firması Star Batman Turizm, 2011 yılının soruna yaklaşırken otobüs yatırımlarında tercihlerini yine MAN’dan yana yaptılar. Firmalar, siparişlerini verdiği Neoplan Tourliner ve Starliner modellerini teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Bölgesinin güçlü firmaları arasında yer alan Star Batman Turizm, filosuna 1 adet Neoplan Tourliner dahil etti. Star Batman Turizm firması sahibi Muhittin Altın adına aracı firma yetkilisi Abdullah Cihan teslim aldı. Cihan, “Satın aldığımız bu yeni araçlarla Star Batman firması olarak yolcularımıza kalite ve konforu bir arada sunacağız. Gerçekleştirdiğimiz bu yatırımda bize destek olan MAN yetkililerine teşekkür ediyoruz” .

Teknolojisini sürekli güncel tutarak uzun yıllardır ulaşım hizmetini bölgesine başarıyla götüren Seç Turizm, yaptığı yatırımla 2 adet Neoplan Starliner seyahat otobüsünü filosuna dahil etti. Araçlar firmanın baş şoförü İbrahim Güler tarafından teslim alındı. Güler, her şeyden önce bir uzun yol şoförü olarak Neoplan markasına son derece güvendiklerini belirterek, “Üstün teknoloji ve tasarım ürünü bu araçlar şoförü yormadan seyahatleri daha konforlu kılıyor” açıklamasını yaptı.