Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:46   Güncelleme : 13-11-2014 17:46

Temirler ve Oto sürat yeni araçlarını teslim aldı

Nakliye firmalarından Temirler Uluslararası Nakliyat ve Oto sürat Nakliyat firması, filo yenileme ve genişletme çalışmaları kapsamında tercihini MAN’dan yana kullandı.

Temirler ve Oto sürat yeni araçlarını teslim aldı

Nakliye firmalarından Temirler Uluslararası Nakliyat ve Oto sürat Nakliyat firması, filo yenileme ve genişletme çalışmaları kapsamında tercihini MAN’dan yana kullandı. Temirler Uluslararası Nakliyat firması 6 adetlik TGX 18.440 Euro-5 siparişlerinin ikisini ve Oto sürat Nakliyat firması da 2 adet TGX 18.440 Euro-4 ‘ü filosuna dahil etti.

Düzenlenen törenle araçları teslim alan Temirler Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Temir, “20 yıldır bu sektöre hizmet veren bir firmayız. Filomuzda toplam 8 adet MAN bulunuyor. MAN markası bizler için konfor ve sağlamlık anlamına geliyor. Düşük yakıt performansı ve en önemlisi servis hizmetlerinin kalitesi MAN markasını tercih etmemizdeki en büyük etken. Bu tercih aynı da firmamız adına bir prestij anlamına geliyor” . Törenin ardından araçlar MAN Otomotiv Ticaret Ltd, Şti. Kayseri Bölge Satış Sorumlusu Mehmet Kökez tarafından Yönetim Kurulu Başkanı Ali Temir’e teslim edildi.

Filosunda 12 adet MAN bulunan ve 35 yılı aşkın bir süredir nakliye sektöründe faaliyet gösteren Oto Sürat Otomotiv Nakliyat firması adına ise TGX 18.440 Euro-4 araçları firma yetkilisi Uğur Er teslim aldı.

Filolarında bulunan MAN araçlardan memnun klarını belirten Uğur Er, “Araçların yakıt sarfiyatı ve işletim maliyetleri kça ekonomik. Bu memnuniyetimiz dolayısıyla yeni yatırımlarımıza da MAN ile devam ediyoruz” . Düzenlenen törenin ardından araçlar MAN Otomotiv Ticaret Ltd, Şti. Kayseri Bölge Satış Sorumlusu Mehmet Kökez tarafından firma yetkilisi Uğur Er’e teslim edildi.