Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:46   Güncelleme : 13-11-2014 17:46

Çekok,150 adet Actros aldı

1953 yılından bu yana narenciye üretimi ve ticareti alanında faaliyetlerini sürdüren Çekok Grup, kendi ürünlerinin nakliyesinde kullanmak için 150 adet Mercedes-Benz Actros 1844 LS çekici aldı.

Çekok,150 adet Actros aldı

1953 yılından bu yana narenciye üretimi ve ticareti alanında faaliyetlerini sürdüren Çekok Grup, kendi ürünlerinin nakliyesinde kullanmak için 150 adet Mercedes-Benz Actros 1844 LS çekici aldı. Alımı yapılan çekicilerle birlikte firmanın filosundaki araç sayısı 241’e yükseldi.

Üretim kapasitesini arttırarak, yürüttüğü ithalat ve ihracat faaliyetleri ile dünya pazarındaki konumunu güçlendiren Çekok Grup, bu araç yatırımı ile müşterilerine sunduğu hizmeti son teknoloji ürünler ve ekipmanlar ile yürütmeye verdikleri önemi vurguluyor.

Mercedes-Benz Türk bayii Koluman Motorlu Araçlar tarafından Çekok Grup’a satışı yapılan araçlar, İstanbul Modern Sanat Müzesi’nde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Çekok Grup’tan Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Çekok, Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet Çekok, İşletmeler Direktörü Halit Kocaman, Lojistik Müdürü Ümit Balta, Mercedes-Benz Türk A.Ş.’den ise Direktörler Kurulu Başkanı Wolf-Dieter Kurz, Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır katıldı. Törende Koluman Motorlu Araçlar İstanbul’dan Genel Müdür Ali Saltık, Satış ve Pazarlama Direktörü Kaan Saltık, Kamyon Satış Müdürü Kürşat İnce ve Hama Oto Kiralama ve Çevre Hizmetleri A.Ş.’den Genel Müdür Kenan Çetin de hazır bulundu.

Çekok Grup Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Çekok, Mercedes-Benz markasını, yaygın servis ağı, periyodik bakım maliyet avantajı, uzun süreli kullanımlarda düşük işletme maliyeti, yüksek ikinci el değeri ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmasından dolayı tercih ettiklerini belirtti. Çekok, ayrıca düşük yakıt tüketimi ve ağır yol koşullarına dayanıklılığı nedeniyle Actros’lar da karar kıldıklarını sözlerine ekledi.

Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Wolf-Dieter Kurz de müşteri talep ve ihtiyaçlarının daima Mercedes-Benz’in çalışmalarının odak noktasını oluşturduğunu vurguladı. Kurz, büyük bir dinamizm ile güçlenmeye devam eden Çekok Grup’un tercih ettiği marka olmaktan büyük gurur duyduklarını ve bundan sonra Mercedes-Benz’in de Çekok Grup’un faaliyetlerine ve başarısına katkıda bulunacağını söyledi.

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır ise Mercedes-Benz Türk’ün kamyonda yıllardan beri sürdürmekte ğu tartışmasız liderliğinin bu satışla daha da güçlendiğini ve Mercedes-Benz kamyonlarının büyük filoların tercihi olmaya devam ettiğini vurguladı.