Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:46   Güncelleme : 13-11-2014 17:46

Yılın en Prestijli teslimatı

2011 yılının bitmesine sayılı günler kala, yılın en prestijli teslimatını Temsa yaptı.

Yılın en Prestijli teslimatı

2011 yılının bitmesine sayılı günler kala, yılın en prestijli teslimatını Temsa yaptı. Zemzem Turizm, siparişini verdiği 60 adet Temsa Prestij Super Deluxe midibüslerini teslim alarak filosunu güçlendirdi. Teslimatı prestijli kılan faktör ise; araçları üreten mühendis ve işçilerin teslim etmesiydi

Zemzem Turizm’e satışı yapılan 60 adet Temsa Prestij Super Deluxe, Adana Fabrikası’nda düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Zemzem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yıldırım, Karadeniz Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ergün, NTŞ Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Şahin, Temsa CEO’su Tamer Ünlü, Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gürlek, Pazarlama ve Satış Müdürü Murat Anıl, Ege Bölge Yöneticisi İrfan Özsevim ve araçların bizzat üretimini gerçekleştiren fabrika işçileri katıldı.

23 BİN OTOBÜS

Teslimat töreninde fabrika mühendis ve işçilerine hitaben bir konuşma yapan Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gürlek, bugüne kadar 23 bin araç üretimi yapıldığını ve dünyanın birçok ülkesinde bu araçların hizmet verdiğini, bundan dolayı da tüm çalışma arkadaşlarıyla gurur duyduğunu söyledi.

İsmail Gürlek, “Yılın bitimine bir hafta kala, bu yılı çok güzel bir teslimat töreni ile layacağız. Zemzem Turizm Antalya’da turizm taşımacılığı konusunda lider firmalardan bir tanesidir. Temsa olarak bizlerde 40’dan fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. Almaya’da, Fransa’da, Rusya’da sizlerin ürettiği araçlara binen turistler, Antalya’ya geldiğinde şimdi Zemzem Turizm sayesinde yine sizlerin ürettiği araçlara binecekler. Temsa tam 25 yıldır otobüs üretiyor. Sizler tam 25 yıldır otobüs üretiyorsunuz. Bugüne kadar bu bantta 12 bin midibüs, 11 bin otobüs olmak üzere 23 bin araç indi. Zemzem Turizm’in filosunda hali hazırda 60 tane Prestij var. Bir 60 tane daha teslimat yapmış olacağız. Ama ben inanıyorum ki gerisi de gelecek. Turizm taşımacılığında Antalya uzun yıllar lider ve bu liderliğini sürdürecek. Tüm çalışanlarımız adına araçların Zemzem Turizm’e hayırlı-uğurlu olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” .

KALİTENİZİN BİLİNCİNDEYİZ!..

Zemzem Turizm’in Antalya bölgesinde personel taşımacılığı, transfer turları, VIP taşımacılık ve özel turlar ile araç kiralama alanında uzmanlaştığını dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yıldırım, müşteri memnuniyetinin birinci sırada yer aldığını söyledi. Hizmet sektöründe müşteri memnuniyetinin çok zor bir görev ğunu dile getiren Yıldırım, müşteri memnuniyetini sağlamak için ellerinden gelen yoğun çabayı gösterdiklerini aktardı. 150 adetlik öz mal filoya sahip klarını açıklayan Ayhan Yıldırım, filo içerisinde Temsa marka araç sayısının 120 ğunu söyledi. Kiralık araçlarla birlikte filo sayısının 1000’lere ulaştığının altını çizen Yıldırım, araçların kalitesi, güvenliği ve konforu kadar personel kalitesine de önem verdiklerini ve bu doğrultuda kurum içi eğitim programları düzenlediklerini açıkladı.

Temsa’yı seçmelerinin en önemli nedenleri arasında yerli marka olmalarının yanında düşük işletme maliyeti, yakıt sarfiyatı ve 2.el değerini korumasının yer aldığını dile getiren Zemzem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yıldırım, “Öncelikle siz fabrika çalışanı arkadaşlarıma teşekkür ederim böylesine kaliteli bir ürünü ürettiğiniz için. Biz Zemzem Turizm olarak Temsa’nın kalitesinin bilincindeyiz. Temsa’nın kalite ve güvenliğe verdiği önemi çok iyi anlıyoruz. Bütün araçlarla karşılaştırdık ve bizim taşımacılık sektöründe şuanda bu araçların olması Temsa’nın kalitesi, güvenliği ve konforu’dur. Ben burada, Adana’da üretimi yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Hüseyin Karabulut – Ulaşım Gazetesi
www.ulasimgazetesi.com