Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:46   Güncelleme : 13-11-2014 17:46

Galip Öztürk 10 adet Mercedes otobüs teslim aldı

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörü firmalarından Metro Turizm, otobüs yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Galip Öztürk 10 adet Mercedes otobüs teslim aldı

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörü firmalarından Metro Turizm, otobüs yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Filosunda bir çok markanın otobüsünü bulunduran Metro Turizm, 2011 yılı yatırım programı dahilinde yılın son alımını Mercedes-Benz Türk’ten yana yaptı.

Mercedes-Benz Türk bayii Has Otomotiv tarafından Metro Turizm’e satışı yapılan 10 adet Travego 15 SHD otobüs, pazarlama merkezinde yapılan törenle Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’e teslim edildi.

Düzenlenen araç teslim törenine TOFED Başkanı Mehmet Erdoğan, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ile birlikte holding yetkilileri Mustafa Baş, Sevgi Mert, Şenol Ayyıldız, Erdem Yücel, Cengiz Kaya, Zeki Gümüşsu, Hasancan Yalamanoğlu, Ahmet Birinci, Uğur Emektar, Veysel Demiral, Erkan Tayşe, Caner Öye, Suat Bülbül, Orhan Sezer, Arzu Yaman, Necmi Hatipoğlu, Oray Tağtekin, Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Akif Nuray ve Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu katıldı. Törende Has Otomotiv’den ise Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer, Yönetim Kurulu Üyesi Latif Karaali, İcra Kurulu Üyesi Reha Dinçer ve Genel Müdür Mustafa Sarıgül ile diğer şirket yetkilileri katıldı.