Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:46   Güncelleme : 13-11-2014 17:46

Kayserili yatırım yapacağı aracı iyi bilir

Kayseri merkezli nakliye firmalarından Babacan Nakliyat şirketi 2012 yatırım programı çerçevesinde tercihini yine DAF markasından yana kullandı.

Kayserili yatırım yapacağı aracı iyi bilir

Kayseri merkezli nakliye firmalarından Babacan Nakliyat şirketi 2012 yatırım programı çerçevesinde tercihini yine DAF markasından yana kullandı. 5 adet DAF CF85.460 çekici teslim firmanın filosundaki DAF marka araç sayısının 70’e yükseldiği bildirildi.

DAF-Tırsan Otomotiv tarafından Babacan Nakliyat şirketine satışı yapılan 5 adet DAF CF85.460 çekici, Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Babacan Nakliyat Filo Yöneticisi Hasan Erden, DAF-Tırsan Pazarlama Yöneticisi Haluk Özen ve firma personeli katıldı.

Hasan Erden, “Babacan Nakliyat olarak kuruluşumuzdan bugüne araç yatırımlarında ilk tercihimiz hep DAF ve Tırsan ürünlerinden yana olmuştur. Bu kararımızın temelinde Tırsan’a duyduğumuz güven yatmaktadır. Özellikle satış sonrası hizmetlerdeki müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşım bizi DAF’a daha sıkı bağladı. DAF, çok kazançlı bir yatırım aracıdır ve bir Kayserili de hangi araca yatırım yapacağını iyi bilir. Ayrıca DAF ve Tırsan ürünleri kullandığımız sürece düşük işletme maliyetleri ile de çok kazandırıyor. Sonra ikinci elde satacağınız değerini koruduğu için de zarar etmiyoruz. Dediğim gibi Kayserili hesabını bilir” açıklamasını yaptı.

2012 model araçlarda standart donanıma eklenen Skylight (Tepe Lambaları) kabin tavanına entegre oluşu sayesinde araca benzersiz bir görünüm sağlamanın yanı sıra aerodinamik dizayn sayesinde rüzgar direncini minimize ederek, yakıt sarfiyatında avantaj sağlıyor.