Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:47   Güncelleme : 13-11-2014 17:47

Güvenimi boşa çıkartmayan tek marka Tırsan

Uluslararası nakliye firmalarından Medetoğulları Nakliyat şirketi, 2012 yatırım yılı programı çerçevesinde ilk alımını DAF’tan yana yaptı.

Güvenimi boşa çıkartmayan tek marka Tırsan

Uluslararası nakliye firmalarından Medetoğulları Nakliyat şirketi, 2012 yatırım yılı programı çerçevesinde ilk alımını DAF’tan yana yaptı. 20 adet çekici siparişi veren firma, 8 ani Ocak ayının ikinci haftasında teslim alarak filosunu güçlendirdi. Teslim alınan 8 adet çekici ile birlikte firmanın filosundaki DAF marka çekici sayısının 75’e yükseldiği bildirildi.

Medetoğulları Nakliyat şirketine satışı yapılan 20 adet çekiciden 7 adet DAF XF105.460 Optimizer ve 1 adet DAF XF105.460 Elite Edition olmak üzere toplam 8 adet araç, Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Medetoğulları Nakliyat şirketi sahibi Asım Medetoğlu ve Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ile birlikte firma personelleri katıldı.

Tırsan ile işbirliklerinin uzun yıllara dayandığını açıklayan Asım Medetoğlu, bu işbirliği temelinde de güvenin yattığını kaydetti. Asım Medetoğlu, “Tırsan ile işbirliğimiz çok eskilere dayanmaktadır. DAF, yıllardır kullandığınız ve çok memnun ğumuz bir araç. Bu kadar mükemmel bir ürünün arkasında Tırsan güvencesi olunca, hiç tereddütsüz DAF’ı tercih ediyoruz ve gelecekte de bu işbirliğimiz devam edecektir. Çünkü bugüne kadar Tırsan, güvenimizi hiçbir boşa çıkartmadı” .

Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ise, duyulan güveni şöyle ifade etti: “Medetoğulları gibi köklü nakliyecilerimizin tercihinin DAF olması çok olağandır. Çünkü DAF, gerek sağlamlığı gerekse rakipsiz performansı ile tercih sebebidir. Bizde her sözümüzün arkasındayız ve nakliyeci dostlarımıza ne söz verdiysek, onu gerçekleştiririz.”

Her araç yatırımında sahip olma maliyetinin dikkate alınması gerektiğinin altını çizen Nuhoğlu, “Araç yatırımı yaparken satın alma fiyatına değil, kullanım süresi boyunca katlanılan toplam sahip olma Maliyeti’ne bakılmalıdır. DAF, 1.600.000km’lik motor ömrü, uzun bakım aralıkları, düşük yakıt sarfiyatı ve yüksek ikinci el değeri ile tüm rakiplerinden daha ekonomik bir toplam sahip olma maliyeti sunar” diye konuştu.