Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:47   Güncelleme : 13-11-2014 17:47

Otobüsle para kazanmak istiyorsan Safir

Personel ve turizm taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Coşan Ahmet Turizm, 2012 yılını yatırım yılı ilan etti.

Otobüsle para kazanmak istiyorsan Safir

Personel ve turizm taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Coşan Ahmet Turizm, 2012 yılını yatırım yılı ilan etti. Firma yatırım programı dahilinde ilk tercihini Temsa Global’den yana yaptı ve 5 adet Temsa Safir ve 3 adet Prestij teslim alarak filosunu güçlendirdi. Firma Yönetim Kurulu Başkanı Cengizhan Batlaş, “İşletme maliyetleri başta olmak üzere yakıt sarfiyatıyla Temsa araçları rakiplerinden çok çok önr. Dolayısıyla otobüsle kazanmak isteyen Temsa markasına yatırım yapar. Bizde öyle yaptık” .

Temsa Satış Bayisi Atayol Otomotiv tarafından Coşan Ahmet Turizm’e satışı yapılan 5 adet Temsa Safir ve 3 adet Prestij, düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi. Araç teslim törenine Coşan Ahmet Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Cengizhan Baltaş, Şirket Genel Müdürü Erol Batlaş ve Temsa Bölge Yöneticisi İrfan Özsevim ile firma personeli katıldı. Törende Temsa Yetkili Servisi Kıvanç Oto Genel Müdürü Nazım Şohoğulları ve Temsa Satış Bayisi Atayol Otomotiv Genel Müdürü Hasan Sezer’de hazır bulundu.

Müşterilerine sundukları kaliteli hizmet dolayısıyla İzmir bölgesinde tercih edilen firma klarını ifade eden Coşan Ahmet Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Cengizhan Batlaş, “Uzun yıllardır servis ve personel taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Filomuza dahil ettiğimiz araçlarla birlikte özmal sayımız 50’ye yükseldi. 2012 yılında araç yatırımları ile filo büyütme kararı aldık. Bunun içinde 50 olan filo sayımızı 100’e çıkartmayı hedefliyoruz. Temsa markasını seçmemizin en önemli nedenleri arasında işletme maliyeti, yakıt sarfiyatı ve konforu yer almaktadır. Bizlerin en büyük gider kalemleri arasında akaryakıt gelmektedir. Safir otobüslerinin ise yakıt sarfiyatı konusunda cimriliği tartışılmaz. İşletme maliyetleri başta olmak üzere yakıt sarfiyatıyla Temsa araçları rakiplerinden çok çok önr. Dolayısıyla otobüsle kazanmak isteyen Temsa markasına yatırım yapar. Bizde öyle yaptık. Servis ve personel taşımacılığının yanı sıra İstanbul – İzmir hattında turizm taşımacılığında da var olan pazar payımızı artırmak istiyoruz” diye konuştu.

Yaptıkları iş için en doğru çözümün Temsa Safir ğunu belirten Baltaş; Temsa yetkili servislerinin verdiği güven ve Temsa araçlarını satın alırken yaşadıkları kolaylıkların kendilerini daha da cesaretlendirip güçlendirdiğini bildirdi.