Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:47   Güncelleme : 13-11-2014 17:47

Avenue sayısı 102’ye yükseldi

Türk mühendis ve Türk işçileri tarafından tasarlanarak üretilen Temsa Avenue otobüslerin sayısı İstanbul’da her geçen gün artmaya devam ediyor.

Avenue sayısı 102’ye yükseldi

Türk mühendis ve Türk işçileri tarafından tasarlanarak üretilen Temsa Avenue otobüslerin sayısı İstanbul’da her geçen gün artmaya devam ediyor. Temsa bayii Çoşkunlar Otomotiv, son yaptığı 5 adet otobüs teslimatı ile birlikte İstanbul’da Avenue sayısını 102’ye çıkarttı.

Temsa bayii Çoşkunlar Otomotiv tarafından satışı yapılan Yeni İstanbul Halk Otobüsleri’ne 3, İstanbul Halk Ulaşım ve Özulaş’a 1’er adet olmak üzere toplam 5 Avenue, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi.

Coşkunlar Otomotiv Genel Müdürü Kani Coşkun, “Avenue, kentiçi ulaşımda kaliteli ve ekonomik hizmet verme arayışında olan otobüsçünün öncelikli yatırım tercihi olmaya başladı. Birçok otobüsçünün bize gelerek, ‘Sizin ürününüz daha az yakıt yakıyor, yolda sorun çıkarmıyor. Konfor düzeyinden hem sürücü memnun kalıyor hem de yolcu. Yeni yatırım tercihimiz Avenue olmasını çok istiyoruz’ diyorlar. Biz müşterilerimize aldığınız ürünün ekonomikliğini ve sahip ğu kalite konforunu iyi ölçün ve yatırımlarınızı ona göre yapın uyarısında bulunuyoruz. Avenue’nun kazanımlarını gören özel halk otobüsçüleri de yeni yatırımlarında Avenue’yu tercih ediyorlar. Halk otobüsçülerin filolarında Avenue sayısının hızla artacağını göreceksiniz” diye konuştu.

Özel halk otobüsçüler, teslim sırasında yaptıkları açıklamalarda yeni yatırım yaparken en önemli özelliğin artık ekonomiklik ğunu belirterek, “Yatırım yaparken birçok ürünü inceledik, yakıt tüketimine sahip ğu konfora baktık. Yaptığımız görüşmelerde Avenue kullanıcılarının memnuniyeti bizleri de yeni yatırımımızda Avenue’ye yöneltti. Avenue ile hem ekonomiklikle hem de sağladığı konforlu seyahat imkanı ile kazançlı çıkacağımıza inanıyoruz” ifadesini kullandılar.

Yeni Turkuaz Avenue otobüsler, Kani Coşkun ve Temsa Bölge Yöneticisi Baybars Dağ tarafından Cüneyt Aydın, Mustafa Karal, Cihan Akın, Eyüp Dirince ve Arif Coşkun’a teslim edildi.