Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:47   Güncelleme : 13-11-2014 17:47

Yılın ilk 100’lük teslimatı Ekol’e

Mercedes-Benz Türk, 2012 yılının ilk 100’lük teslimatını Ekol Lojistik’e yaptı.

Yılın ilk 100’lük teslimatı Ekol’e

Mercedes-Benz Türk, 2012 yılının ilk 100’lük teslimatını Ekol Lojistik’e yaptı. Ekol Lojistik, siparişini verdiği 100 adet Mercedes-Benz Actros 1846 LSNRL Euro 5 çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi. Alımı yapılan yeni araçlarla birlikte firmanın araç filosundaki Mercedes marka çekici sayısı 220’ye yükseldi.

Mercedes-Benz bayii Koluman Motorlu Araçlar tarafından Ekol Lojistik’e satışı yapılan 100 adet Mercedes-Benz Actros 1846 LSNRL Euro 5 çekici, firmanın İstanbul merkezinde yapılan törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Ekol Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Özal, Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Filo Satış Kısım Müdürü Alper Kurt ve Büyük Müşteri Danışmanı Efe Tunalıoğlu katıldı. Törende Koluman’dan ise Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Saltık, Genel Müdür Ali Türkay Saltık, Kamyon Satış Müdürü Kürşat İnce ve Kamyon Satış Danışmanı Hasan Yıldırım da hazır bulundu.

Ekol Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Özal, “Türkiye’nin ve Avrupa’nın öncü entegre lojistik hizmet sağlayıcılarından biri olarak filomuzda dünya devi Mercedes-Benz’in yer almasından dolayı son derece mutluyuz. Hizmet kalitemiz ve gücümüzle doğru orantılı olarak Mercedes-Benz markasının güvencesini de arkamıza alarak yükselişimizi sürdürüyoruz. Tamamı Euro 5 araçlardan oluşan filomuz yeni araçların da katılımıyla 2000 adede ulaştı. Mercedes-Benz araçlarının sağladığı yakıt tasarrufu, kolay ve yaygın servis hizmetleri, aynı da zorlu yol koşullarına olan dayanıklılığı Ekol Lojistik’in tercihini Mercedes-Benz’den yana kullanmasını sağlamıştır. İşbirliğimizin gelecek yıllarda da devam etmesini arzu ediyoruz” .

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır ise Mercedes-Benz Türk’ün kamyonda yıllardan beri sürdürmekte ğu tartışmasız liderliğinin bu satışla daha da güçlendiğini, Actros çekicilerin lojistik sektöründeki büyük filoların tercihi olmaya devam ettiğini vurguladı.

Faaliyetlerine başladığı 1990 yılından itibaren dünya çapında bir marka olmayı hedefleyen Ekol Lojistik, uluslararası taşımacılıkta yük organizasyonu ile başladığı noktadan, üçüncü parti entegre lojistik hizmetleri sunan bütünleşik bir yapıya ulaştı. Ekol, bugün yarattığı know-how, kalifiye insan kaynakları ve ileri teknoloji uygulamalarıyla çok farklı sektörlerde bulunan yerli ve yabancı müşterilerine entegre lojistik hizmetleri ve tedarik zinciri çözümleri tasarlamakta ve sunmakta.