Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:47   Güncelleme : 13-11-2014 17:47

Adres Temsa, tercih Prestij

Temsa Global Prestij teslimatlarını sürdürüyor.

Adres Temsa, tercih Prestij

Temsa Global Prestij teslimatlarını sürdürüyor. Nurs Lokman Hekim, Hatay Dönmez Kooperatifi, Volkan Petrol, Şimşek Taşımacılık ve Silifke Kooperatifi’nin tercihleri Prestij Super Deluxe .

Prestij Super Deluxe konforlu taşımacılık yapmak isteyen firmaların tercihi olmaya devam ediyor. 5 şirket, siparişini verdiği Prestij Super Deluxe araçları teslim alarak filosunu güçlendirdi.

NURS LOKMAN HEKİM

İlk Prestij teslimatı Adana’da hizmet veren Nurs Lokman Hekim şirketine yapıldı. 1990 yılında Ercan Yılmaz tarafından kurulan şirkete Prestij teslimatını Temsa Hatay bayii Narinler Otomotiv yaptı. Teslimatta Nurs Lokman Hekim Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Yılmaz, Temsa Bölge Satış Yöneticisi Fırat Bakır ve Narinler Otomotiv Satış Müdürü Kerim Kalkandelen hazır bulundu. Prestij Super Deluxe ile kendi personelini taşınmasını sağlamak istediklerini belirten Nedim Yılmaz, “ Personelimiz en iyi en konforlu, en güvenli araçlarla ulaşımını sağlamak istedik. Bu noktada tercihimiz Prestij Super Deluxe ” .

HATAY DÖNMEZ KOOPERATİFİ

Filosunda 25 araç bulunan Hatay Dönmez Kooperatifi’ne ilk kez Prestij Super Deluxe teslimatı yine Narinler Otomotiv tarafından yapıldı. Prestij Super Deluxe aracın teslimini Narinler Otomotiv Satış Müdürü Kerim Kalkandelen, kooperatif üyesi Şefik Yeşilmen’e yaptı. Yeşilmen, “Yolcuya sunduğu konfor ve düşük yakıt tüketimine sahip olması yatırım tercihimi Prestij Super Deluxe araçtan yapmamızda en önemli etkenler arasında yer aldı” diye konuştu.

VOLKAN PETROL

Araç parkında 45 adetlik bir filosu bulunan Volkan Petrol ve Petrol Ürünleri Turizm Taşımacılık şirketi 2012 yatırımlarında ilk tercihini Prestij Super Deluxe yaptı. Tekbaş Otomotiv’in gerçekleştirdiği teslimatta firma yetkilisi Ali Güzeller, Kemal Güzeller, Temsa Bölge Satış Yöneticisi Fırat Bakır ve Tekbaş Otomotiv Satış Temsilcisi İlkan Öner Mert hazır bulundu. 45 araçlık filolarının 15’nin Temsa Prestij ğunu belirten Kemal Güzeller, “Prestij Super Deluxe araçlardan verimlilik ve yakıt tüketiminde sağladığı avantajlar buna birde üst düzeydeki konfor eklenince yeni yatırımımızı da Prestij Super Deluxe’den yapmaya karar verdik” .

ŞİMŞEK TURİZM

Tekbaş Otomotiv’in teslimat gerçekleştirdiği ikinci şirket ise Şimşek Turizm . Filosunda 45 adet Prestij ve 5 adet Safir bulunan Şimşek Otobüs Turizm’in yeni yatırımlarında yine tercihi Prestij Super Deluxe . Firma sahibi Cumali Şimşek’e aracı Tekbaş Otomotiv Genel Müdürü Faruk Sakar gerçekleştirdi. Tekbaş Otomotiv Genel Müdürü Faruk Sakar, Şimşek Turizm ile uzun süredir iyi bir işbirliği içinde klarını filolarının Temsa markalı ürünlerden oluşmasının kendilerine memnuniyet verdiğini ve işbirliklerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini kaydetti. Şimşek Turizm sahibi Cumali Şimşek, “Temsa markalı ürünlerle yolcumuza hizmet vermekten memnunuz. Yolcumuzun ve bizlerin duyduğu memnuniyette yeni yatırımlarda da Temsa markalı ürünlere devam etmemize neden oluyor. Prestij ve Safir’in sağladığı ekonomik taşımacılık ile geleceğe güvenle bakabiliyoruz” diye konuştu.

SİLİFKE KOOPERATİFİ

Tekbaş Otomotiv Prestij teslimatlarından üçüncüsünü de Silifke Kooperatifi’ne yaptı. Filosunda 38’i Prestij marka olmak üzere toplam 70 adet araç bulunan ve başkanlığını Ünal Ünüvar’ın yaptığı Silifke Kooperatifi, 2012 yılı yatırımlarında Prestij ürünleri tercih etti. Aracın teslimatını Tekbaş Otomotiv Satış Temsilcisi İlkan Öner Mert, kooperatif üyesi Salihe Topbaş’a gerçekleştirdi. “Prestij alan bir kez daha alıyor” diyen Salihe Topbaş, “Kooperatif filosunun yüzde 50’sini aşkın sayıdaki araç Prestij marka. Dolayısıyla Prestij sahip ğu özellikler ile bildiğimiz ve güven duyduğumuz bir araç. Güven duyduğun bir ürüne yatırım yapmaktan daha büyük bir keyif ğunu düşünmüyorum” .