Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:47   Güncelleme : 13-11-2014 17:47

Tamer ve Öz Sakaryalılar, filoya Temsa’ları ekledi

Öz Sakaryalılar ile Tamer Turizm, 2012 yılı araç yatırım programında tercihlerini Temsa’dan yana kullandı.

Tamer ve Öz Sakaryalılar, filoya Temsa’ları ekledi

Öz Sakaryalılar ile Tamer Turizm, 2012 yılı araç yatırım programında tercihlerini Temsa’dan yana kullandı. Öz Sakaryalılar 12 adet Prestij Super Deluxe alırken, Tamer Turizm’de 1 adet Safir teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Temsa Global tarafından Öz Sakaryalılar ile Tamer Turizm’e satışı yapılan araçlar, düzenlenen tören ile teslim edildi. İlk etapta 12 Prestij’i filosuna katan Öz Sakaryalılar’ın hedefinin Prestij filosunu 20’ye lamak ğu öğrenildi.

Öz Sakaryalılar Turizm için düzenlenen araç teslim törenine firma sahibi Barboros Aydınoğlu, şirket ortakları ile Temsa Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ katıldı.

Barboros Aydınoğlu, “Markayı tercih etmeden önce ürünleri inceledik. Yakıt tüketimine, araç içindeki konfora, koltuk aralıklarına, koridorun yüksekliğine, bakım süresinin sağladığı avantajları analiz ettik. Ortaklarımızla birlikte bize en iyi avantajı sağlayan ürünün Prestij Super Deluxe ğuna karar verdik. Aynı da araçların ikinci el değerinin yüksek olması, yatırımın değerli olmasını da beraberinde getirdi. İlk etapta 12 adetlik Prestij Super Deluxe aracı filomuza kattık. Bu sayıyı 20’ye çıkartmak hedefimiz, bunun için görüşmelerimiz sürüyor” .

Temsa Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ ise, Sakarya’nın gelişen bir bölge ğunu, taşımacılık alanında önemli fırsatların ğu bir bölge ğunu belirterek, “Öz Sakaryalılar uzun incelemeler sonucunda bizim ürünümüzü tercih ettiler. Sürecin böyle olması bizleri daha çok memnun ediyor çünkü bu tür yatırımlar uzun soluklu işbirliklerini beraberinde getiriyor. 12 adetlik yatırım adetinin önümüzdeki günlerde artarak süreceğine inanıyoruz” diye konuştu.

BİLDİĞİMİZ MARKA, KULLANDIĞIMIZ ARAÇ

Filosunda 10 adet Temsa marka otobüs bulunan Tamer Turizm, 54 kişilik 13 metre Safir yatırımı daha yaptı. Düzenlenen törende Tamer Turizm ortağı Erdem Er, 13 metrelik Safir’i Temsa Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ’dan teslim aldı.

Erdem Er, 30 adetlik filolarında 10 adet Temsa marka ürün ğunu belirterek, “Safir zaten uzun yıllardır kullandığımız, verimliliğini, konforunu bildiğimiz bir araç. Yeni Safir’in 54 kişilik olması, bunun ruhsatında yazıyor olması bir avantajdı. Büyük gruplar geldiğinde bu tür bir araca çok ihtiyaç duyuyorduk. Sahip ğu konfor ve emsallerine göre düşük yakıt tüketimi de yatırımı yapmamızda etken ” .

Temsa Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ, Safir ürünlerin turizm taşımacılarının gözde bir ürünü ğunu ve 2011 yılında turizm alanında yaşanan büyümenin 2012’de sürmesinin en büyük beklentileri ğunu kaydetti. Baybars Dağ, Tamer Turizm ile yaptıkları işbirliğinden memnuniyet duyduklarını belirterek, “Tamer Turizm bu alanın önemli firmaları arasında yer alıyor. Filolarında Safir araçlarımız bulunuyor, yeni Safir tercihleri içinde memnunuz. İşbirliğimiz artarak sürecek” . Dağ, önümüzdeki günlerde turizm taşımacılarına Safir teslimatlarını sürdüreceklerini vurguladı.