Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:47   Güncelleme : 13-11-2014 17:47

Man Konya’da Serin’e emanet

Ticari Araç sektörünün önde gelen firmalarından Man, Konya’da Serin Treyler ile yoluna devam etme kararı aldı.

Man Konya’da Serin’e emanet

Ticari Araç sektörünün önde gelen firmalarından Man, Konya’da Serin Treyler ile yoluna devam etme kararı aldı. Şubat 2012 tarihinden itibaren Serin Treyler, Konya’da Man kamyon ve otobüslerinin satış ve satış sonrası görevini yürütecek.

Yurt genelinde merkez, İstanbul şube, 8 bayi ve 30 adet servisi ile müşterilerine hizmet veren Man, bayii halkasına Serin Treyler’i de ekledi. Konya-İstanbul Yolu 17. km Bağrıkurt Mevki Selçuklu’da hizmete giren Serin Treyler, toplam 4.000 m2 yerleşim alanına sahip. Plazanın 1.350 m2’si kapalı, 2.650 m2’si açık alan olarak kullanılacak. Ayrıca 800 m2 servis, 300 m2 showroom ve 250 m2 idari bina olarak hizmet verecek Konya Bayisi müşterilerine daha konforlu ve hızlı bir servis anlayışı sunmayı hedefliyor.

Man’ın Serin Treyler ile Konya’da başarılı çalışmalara imza atacağına inandıklarını belirten Man CEO’su Tuncay Bekiroğlu, “Man, dünyanın en güçlü ve en köklü markalarından biri. Bu markayı, aynı kalite anlayışıyla Türkiye’nin her yerine ulaştırmak bizler için çok önemli. Bu noktada Serin’in aynı heyecanla Konya’da Man’ı temsil edeceğine inanıyorum” .

Serin Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Serin ise Man’ın Konya’daki çözüm ortağı olmanın kendileri için son derece önemli ğunu vurguladı. Fevzi Serin, “Konya’daki bu iki güçlü markanın işbirliği sektöre önemli katkılar sağlayacaktır. Türkiye’de lojistik sektörünün çehresi değişiyor. Firmalar artık daha kaliteli ürünler ve daha profesyonel hizmet bekliyor. Serin, firmaların bu ihtiyacını karşılamak için iddiasını ortaya koyacaktır. Müşterilerimiz çok kısa da kendilerine rekabet avantajı yaratacak hizmetlerle karşılaşacak” diye konuştu.