Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:47   Güncelleme : 13-11-2014 17:47

Muhtaroğlu, kaliteye yatırım yaptı

Frigorifik taşımacılığının önde gelen firmalarından Muhtaroğlu, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini DAF ve Tırsan ürünlerinden yana kullandı.

Muhtaroğlu, kaliteye yatırım yaptı

Frigorifik taşımacılığının önde gelen firmalarından Muhtaroğlu, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini DAF ve Tırsan ürünlerinden yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 7 adet DAF XF105.460 çekici ve 7 adet Tırsan Frigo semi-treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

DAF-Tırsan Otomotiv tarafından Muhtaroğlu şirketine satışı yapılan 7 adet DAF XF105.460 çekici ve 7 adet Tırsan Frigo semi-treyler, Adapazarı fabrikasında düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Muhtaroğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Muhtaroğlu, DAF-Tırsan Otomotiv Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçeği ve firma personeli katıldı.

Yusuf Muhtaroğlu, DAF ve Tırsan ürünlerini tercih etme nedenlerini şöyle açıkladı “Soğuk zincir lojistiğinde nakliye için kullandığınız araçlar kilit role sahiptir. Zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür ve eğer siz taşımalarınızı doğru araçlarla yapmıyorsanız malınızın bozulması kaçınılmazdır. Biz kendi ürünlerimizi taşıyoruz bu durumda sorumluluğumuz bir kat daha artıyor. Tırsan Frigorifik semi-treyler ve DAF XF105 çekicinin mükemmel uyumu bize güven veriyor. Ayrıca en düşük işletme maliyetlerini sunmasıyla da firmamızın rekabetçilik gücünü arttırıyor. Şuanda biz kaliteli markanın ürününe yatırım yaptık ve rakiplerimizle rekabetimiz kalitemizledir.”