Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:47   Güncelleme : 13-11-2014 17:47

Lastiğin en çekicisi!

Brisa’nın Türkiye genelinde düzenlediği çekiliş kampanyasına 30 bin kişi katıldı.

Lastiğin en çekicisi!

Brisa’nın Türkiye genelinde düzenlediği çekiliş kampanyasına 30 bin kişi katıldı. 1 adet DAF çekici, 3 adet Tırsan Treyler ve 30 adet LG LCD televizyon düzenlenen tören ile talihlilere verildi. Çekiliş kampanyasıyla birlikte Cinerler Taşımacılık’ın filosuna da ilk defa DAF marka çekici girdi.

Lastik sektöründe Brisa, bir ilk gerçekleştirdi. Ağır ticari araç kullanıcılarına yönelik Bridgestone ve Lassa markaları ile düzenlendiği kampanya kapsamında müşterilerini çekici, treyler ve çeşitli hediyeler ile onurlandırdı. Kampanya talihlileri hediyelerini, Brisa’nın Altunizade deki merkezinde düzenlenen tören ile teslim aldı. Ödül teslim törenine Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Cinerler Group Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ciner ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Ciner (Çekici kazanan talihli), Güney Eksport Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şimşek (Treyler kazanan talihli), Yamaç Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Yaman Eşmeliler (Treyler kazanan talihli), Naviga Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Yılmaz (Treyler kazanan talihli) ve Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman katıldı.

Sektörde daha fazla değer yaratmak için öncü oyuncular ile birlikte çalışmaya önem verdiklerini dile getiren Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman, “Bu çekiliş kampanyamızın ödüllerini seçerken de sektörün liderlerinden Tırsan ile çalışmayı tercih ettik. Bayilerimizle işbirliği içerisinde hareket ettiğimiz kampanya kapsamında, Lassa ve Bridgestone markalarımızla Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek ağır vasıta sürücüleri ile filolara çekici ve treyler kazanma fırsatı sunduk. Bu önemli kampanya sektöre hareket, profesyonel sürücüye bereket getirdi, rekabete hız kazandırdı” .

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Cinerler Group’a DAF çekicilerden bir tane bile saıştım. Tesadüfen çekici Cinerler’e çıktı. Levent Ciner çok sevgili bir dostum, görünce çok sevindim. Gerçekten 3 tane lider yan yana geldi. DAF Avrupa’nın çekici Pazar lideri. Tırsan Treyler de Pazar lideri. 2014’de Almanya’da dahil Avrupa’da ilk 3’e gireceğiz. Orada da iddialıyız. Bir diğer liderde Brisa. Biz Brisa ile yıllardır birlikte çalışıyoruz. Çok yakın işbirliği içindeyiz. Ürün kalitesi Tırsan’a yakışan bir şirket ile çok iyi bir işbirliğimiz var. Böyle bir işbirliğinde de yan yana olmaktan mutluyuz. Burada kazanan talihlilerimize hediyelerinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Allah sağlıkla, mutlulukla bol kazanç versin.”