Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:48   Güncelleme : 13-11-2014 17:48

Serin, ilk Man’ı teslim etti

Man ile Şubat 2012 tarihinde Konya bayiliği sözleşmesi imzalayan Serin, ilk araç satışını Dikili Nakliyecilik’e yaptı.

Serin, ilk Man’ı teslim etti

Man ile Şubat 2012 tarihinde Konya bayiliği sözleşmesi imzalayan Serin, ilk araç satışını Dikili Nakliyecilik’e yaptı. Dikili Nakliyecilik, MAN TGX 18400 çekici ile birlikte Serin’den bir adette Serin damper treyler alarak filosunu güçlendirdi.

Man bayii Serin tarafından Dikili Nakliyecilik’e satışı yapılan MAN TGX 18400 çekici ve Serin damper treyler, firmanın fabrika tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Dikili Nakliyecilik Genel Müdürü Mustafa Dikili, Serin Treyler Satış ve Pazarlama Müdürü Yaşar Erkan ve Satış ve Pazarlama Sorumlusu Mustafa Heybetli ile firma personeli katıldı.

Uzmanlık alanlarının LPG taşımacılığı ğunu dile getiren Mustafa Dikili, yurtiçi nakliye sektöründe söz sahibi olabilmek için araç yatırımlarına ağırlık verdiklerini açıkladı. Dikili, “1979 yılında kurulan şirketimiz yurt genelinde LPG nakliyeciliği yapan bir firma olmakla birlikte 2011 yılında yurt içerisinde şehirlerarası nakliyecilik işinde de hızla büyüme göstererek araç kapasitesini genişlemeye devam etmektedir. Serin Treylerin Konya’da MAN bayiliğini aldığını öğrendik ve çok sevindik. Çünkü Serin’in satışa sunduğu tüm araçların arkasında olan bir firma olması çekicilerde de bu güveni bize sağlamıştır. Bu yüzden hem çekicimizi hem de treylerimizi Serin Treyler’den almayı uygun bulduk. Bundan da çok memnunuz. Umarım her iki taraf içinde hayırlı olur” .