Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:48   Güncelleme : 13-11-2014 17:48

Turna Nakliyat 50 adet Actros aldı

Yurtiçi taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Turna Nakliyat, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Mercedes-Benz Türk’ten yana kullandı.

Turna Nakliyat 50 adet Actros aldı

Yurtiçi taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Turna Nakliyat, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Mercedes-Benz Türk’ten yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 50 adet Actros 1844 LS’yi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Mercedes-Benz Türk bayii Mengerler Bursa tarafından Turna Nakliyat’a satışı yapılan 50 adet Actros 1844 LS, firmanın araç parkında düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Turna Nakliyat firma sahibi Hüseyin Durna ve Cengiz Gündüz, Mercedes-Benz Türk Filo Satış Danışmanı Efe Tunalıoğlu, Mengerler Bursa Genel Satış Müdürü Güven Onan ve Kamyon Satış Müdürü Abdurrahman Zengin katıldı.

Turna Nakliyat sahibi Hüseyin Durna, “Mercedes-Benz araçlarının sağladığı yakıt tasarrufu, kolay ve yaygın servis hizmetleri, aynı da zorlu yol koşullarına olan dayanıklılığı, Turna Lojistik’ in tercihini Mercedes-Benz’ den yana kullanmasını sağlamıştır. Mercedes-Benz Türk ile işbirliğimizin gelecek yıllarda da devam etmesini arzu ediyoruz” .

Vizyonunu kalite, güven ve müşteri memnuniyeti ile buluşturan Turna Nakliyat, kuruluşundan itibaren devamlı gelişmekte ve 2006 yılından beri de Kocaeli bölgesinin lider kuruluşu olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Turna Nakliyat, 2004 yılı itibari ile İGSAŞ Körfez Limanı'nın da işletmeciliğini alarak tahmil / tahliye sayısını arttırarak yoluna etmektedir. 1986 yılında yurtiçi taşımacılık ile faaliyete başlayan firmanın bugün filosunda 170 adet araç bulunmaktadır.